Pojď hrát k nám

Nábor nových členů do klubu Texas Longhorns probíhá celoročně. Zakládáme si na tom, aby se každý, kdo se stane členem klubu cítil naprosto komfortně a co nejdříve "zapadl" do naší skvělé party. Přidej se k nám!

PRVNÍ TRÉNINK
Rozpis tréninků naleznete ZDE. Pokud si nejste jisti, na jaký trénink dorazit, klidně kontaktujte Jirku Podlahu (+420 724 115 461) nebo napište na klubový info@longhorns.cz a my Vám rádi poradíme. První tréninky budeme rádi, když si u nás vyzkoušíte a papírování budeme řešit později. Ze začátku u nás nepotřebujete nic jiného, než sálovou obuv a sportovní oblečení. Všechno ostatní Vám rádi zapůjčíme. 

TROCHA PAPÍROVÁNÍ
Jestli už jste se rozhodli, že se přidáte k nám (v což doufáme a budeme moc rádi), pak musí proběhnout trocha papírování. Jelikož je náš klub spojen s DDM Praha 6, je potřeba vyplnit přihlášku do klubu i do DDM. Z tohoto spojení pro nás vyplývá spousta benefitů, především co se týče zařízení hal nebo pojištění na tréninky. Kdyby Vás o tom zajímalo více, prosím obraťte se na Jirku Podlahu

 (+420 724 115 461, podlaha@ddmp6.cz), který je s DDM dlouhodobě spojen. 

Pro zjednodušení jsme pro Vás připravili návod, který Vás provede registrací do klubu, a tím i do České florbalové Unie. Návod naleznete ZDE. V případě problémů s registrací nebo přihlášením nás prosím kontaktujte na info@longhorns.cz a rádi Vám pomůžeme. 

POŘIĎ SI VHODNÉ VYBAVENÍ
Pokud sportovat teprve začínáš, neváhej se poradit nejdříve se svým trenérem o vhodném vybavení. Jako každý správný klub pro tebe máme připravené slevy a akční nabídky u našich partnerů, tak neutrácej zbytečně :-)

  • POVINNÝ je zápasový set (2x dres, jedny kraťasy) za 1500,- Kč , který lze v začátcích nahradit erárním dresem klubu. Objednávej přes mail objednavky@longhorns.cz (příjmení, číslo, velikost)
    • Do objednávkového mailu napište tři čísla seřazená od nejpreferovanějšího (může se stát, že už někdo s číslem hraje, budeme mít tedy na výběr další)
  • DOPORUČENÉ vybavení je florbalová hůl a kvalitní sálová obuv, které můžeš koupit u našich partnerů (informuj se u vedení klubu nebo trenérů)


STAŇ SE ČLENEM TEXAS LONGHORNS
Buď členem nejlepší party a bav se sportem, zkrátka #nahodrohy !

Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit. Ideální je kontaktovat Jirku Podlahu na mobilu
+420 724 115 461
nebo se na nás můžete obrátit mailem na info@longhorns.cz.