SOBOTNÍ POETICKÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ

6. listopadu 2019
SOBOTNÍ POETICKÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ

Chce to víc než deset slov, popsat sobotní turnaj v Ice Areně X3M Barrandov.

 Proti klukům ze Sparty postavil se tým náš, když vidíš sestavu, obavu o výsledek máš. Jenže my se jich nebáli a nedívali se jen zpovzdálí. Každý míček, každý hřiště metr, byla to bitva veliká, nevzdával se ani Luboš, Kryšpín nebo Monika. Povedlo se, dařilo se, Sparta byla zklamaná, když 6 gólů dostala. (6:3).

Po přestávce další zápas nyní se Spartou Yellow, nikdo netušil, jak nás malí hoši semelou. Malí rychlí hošíci, hráli jako profíci. Co si budem, dát jsme jim to nechtěli, jenže 9 fíků v naší brance za zápas jsme viděli. Naše nasazení dost vysoké bylo, na kluky z Podviňáku to ale nestačilo. Chvílemi motali jsme se jako slepci, děkujeme za z produktivity a rychlosti lekci. (3:9)

Teploměr v hale ukazoval krásných 20 stupínků, nikdo však neměl rozepnutou mikinku. Závěrečný zápas o třetí místo bude bitva s Chodovem, držíme si palce, ať zase vyhrajem. Naši hráči po prohře se vzchopili, proti soupeři velmi často pálili. Hraje se dobře i proti tuhému odporu, zvlášť když máš rodičů v hale podporu. Dařilo se a nakonec bylo veselo, celé družstvo i s rodiči po zápase slavilo. (7:2)