VÍKEND PLNÝ OBRATŮ

11. prosince 2019
VÍKEND PLNÝ OBRATŮ

Ženské áčko o uplynulém víkendu začalo druhou polovinu základní části.

TEXAS - SOBĚSLAV = 9:7

Soběslav, která měla na kontě zatím jen tři body za výhru právě nad texasem dorazila do Chýně plná odhodlání opět vyhrát. 
Začátek zápasu byl ale pod taktovkou domácích, když to v 6. minutě bylo 3:0 po brankách Bašové, Blovské a Knobové. Do konce první části se ještě trefila za domácí Zelinková, ale i hosté se dvakrát trefili do černého. Druhá třetina tedy začínala za stavu 4:2 pro Texas. Hned po třech minutách se trefila hostující hráčka a bylo to jen o jednu branku. Naštěstí pro domácí se Knobové a Purkrábkové podařilo v půlce zápasu vmáčknout své dvě branky do 20 vteřin. Do konce druhé třetiny už gól nepadl a tak se šlo do šaten s vedením o tři branky. Úvodních deset minut třetí části bylo v totální réžii hostů ze Soběslavi, kterým se podařilo vstřelit čtyři branky a jít do vedení. Následný oddechový čas a stažení na dvě formace nakoplo domácí hráčky k velkému výkonu. Ve zbytku utkání dominovaly, otočily výsledek a došly si pro tři body. O obrat se postaraly branky z hokejek Šlopkové, Špičákové a Zelinkové.

Komentář trenéra:


Náš nevyrovnaný výkon dovolil soupeři neustálé návraty do utkání. Ceníme si 3 bodů proti soupeři, proti kterému se nám tradičně nedaří. 



TEXAS - TÝN NAD VLTAVOU = 6:7p

Druhý den dorazily do domácí haly Texasu Dračice z Týna nad Vltavou. 
Texas se v první třetině dostal opět do vedení, tentokrát 2:0 po střelách Pavlicové a Šebové. Do přestávky se bohužel trefili i hosté a to hned dvakrát. Ve druhé třetině si longhornky opět vybraly slabší úsek hry a inkasovaly třikrát po chybách v defenzivě. Do přestávky se ještě trefila po sólu domácí Vránová. Před třetí částí svítil na tabuli výsledek 3:5 a domácí musely zabrat, jestli chtěly otočit výsledek. Opět se stáhla sestava na dvě formace a bylo to znát. Mezi 42.-52. minutou se trefila M. Černá, Vránová a Pavlicová. Vedení o jednu branku bohužel do sirény nevydrželo. Po další velké chybě v obraně Dračice vyrovnaly. V prodloužení stálo štěstí na straně hostujících hráček, kdy se po nahození od mantinelu odrazil míček do sítě nešťastně od domácích hráček.


Komentář trenéra:

Škoda nekoncentrovanosti v závěru, která nás stála 2 body. Zápasy s Týnem jsou vždy velmi vyrovnané a ani dnes tomu nebylo jinak, ale tentokrát to lépe zvládli hosté.