VÁNOČNÍ PŘESTŘELKA

26. prosince 2019
VÁNOČNÍ PŘESTŘELKA

Ženy A končí rok ziskem 3 bodů.

TEXAS - PLZEŇ = 12:8

Ženy A měly tu čest odehrát poslední zápas Texasu v roce 2019. Bylo tedy na nich, jestli se rok zakončí vítězně nebo ne.
Na domácí palubovku do Chýně dorazil tradiční soupeř z Plzně. Longhornky chtěly samozřejmě soupeřkám vrátit porážku z úvodního duelu.
V první třetině se oba týmy rozhodly, že golmankám moc šancí nedají. V této části padlo 11 branek a Texasanky šly do šatny s vedením 7:4, o kterém rozhodly hlavně slepené tři branky v 19. minutě. 
Samozřejmě si oba týmy o přestávce řekly, že musí zlepšit obrany a bylo to znát. Už to vypadalo, že druhá třetina bude bez branek, ale v poslední minutě se přecejenom trefily oba týmy po jedné brance.
Třetí třetina už byla opět na střelecké vlně. Oba týmy se prosadily čtyřikrát a tak utkání skončilo výhrou Texasu 12:8. Střelecky se dařilo hlavně Verče Bašové, která dala 4 branky a Míše Blovské s Janou Pavlicovou, když obě zaznamenaly hattrick.
Texas si udržel kontakt v boji o třetí příčku v tabulce, o kterou bude bojovat v roce 2020.


Komentář trenéra:

Pěkné ofenzivní utkání, které rozhodla koncovka první třetiny. Chválím holky za ofenzivní činnost. Na obraně však budeme muset ještě zapracovat.