DLOUHÝ DEN V NERATOVICÍCH

22. ledna 2020
DLOUHÝ DEN V NERATOVICÍCH

Turnaj starších žáků opět pohledem jednoho z hráčů.

Komentář hráče Ondry Sátry:

První zápas turnaje v Neratovicích jsme hráli proti Falcon blue, prohráli jsme 3:5. Tým Falcon byl od začátku lepší, hlavně v útoku, měli dobré kombinace v přihrávkách. Obranu měli taky fakt dobrou, jejich brankářka byla výborná, vychytala co mohla. Prohráli jsme, protože jsme se málo vraceli do obrany. Náš brankář Kuba byl taky moc dobrej, ale protože je menší a zvyklý na snížení brány, tak na jejich vysoké střely bohužel nedosáhl.

Druhý zápas jsme hráli proti Černošice Aliens, prohráli jsme 4:5. Hráli jsme o něco líp. Byl to celkem vyrovnaný zápas. Většinu gólů nám dali od půlky. Ke konci nám vyloučili Vangiho za hru vysokou holí. To nám, ale naopak prospělo, dali jsme 2 góly.

Třetí zápas jsme hráli proti Prague Tigers, vyhráli jsme 8:6. Byl to, ale hrozný chaos. Chyběl nám Michal Havlíček, tak jsme tam lítali jak bejci ;). Celou dobu jsme jen dotahovali, někteří tam sólovali i když nemuseli :(, mohli jsem více kombinovat nahrávky.Taky jsme byli mistři v střílení tyček.
Turnaj byl faaakt dlouhej, příště se nám snad bude dařit více.

Komentář trenérky Aničky Jílkové:

Extrémně malé hřiště v Neratovicích nám nesvědčilo. Hra byla plná sekání a míček končil každou chvíli za mantinelem. Zápasy měly podobný průběh. Pravidlo nedáš - dostaneš fungovalo na 100%. Také se potvrdilo, že na přesilovkách je třeba zapracovat (ostatně to provází všechny texaské kategorie). I jediný vyhraný zápas proti Prague Tigers se na začátku nejevil slibně, kdy jsme prohrávali 3:0. Přestože jsme obsadili předposlední místo, pádeme do 3. koše mi, jelikož se Prague Tigers na příští turnaj vrací do 1. koše.