VELMI KVALITNÍ VÝKONY

24. ledna 2020
VELMI KVALITNÍ VÝKONY

Ženy A čekalo na úvod roku těžké dvojutkání na půdách soupeřů.

TEXAS - TURNOV = 5:2

V sobotu se vyrazilo do Turnova, kde jsou nepříjemné parkety a menší hřiště.
Texasanky měly soupeřkám co vracet, jelikož v prvním zápase vyhrál Turnov. Hned od začátku byla motivace do odvety znát, když po deseti minutách to bylo 3:1 po brankách Bašové, Pavlicové a Vránové. Do druhé třetiny Longhorny přidaly třetí lajnu, ale bylo z toho bohužel pro ně snížení na 3:2. To ale nebylo ze druhé třetiny vše. Většina diváků už byla v bufetu, když se trefila Andy Černá a sedm vteřin před sirénou zasadila domácím ránu, ze které se už neotřepaly. Ve třetí třetině už jen upravila konečný výsledek podruhé Pavlicová.


Komentář trenéra:


Super odmakaný zápas především do obrany, ale bohužel v útoku musíme ještě zapracovat na produktivitě.




TEXAS - MLADÁ BOLESLAV = 2:4

Nedělní zápas byl proti velmi těžkému soupeři, který byl díky postavení v tabulce velkým favoritem. Od začátku zápasu bylo znát, že to bude o chybách a pevných obranách. Bohužel první větší chybu Texasu domácí hned využily a vedly tak po první třetině 1:0.
Druhá třetina byla už ze strany Longhornek mnohem lepší a dokonce i soupeřky přestříly, ale bohužel to i tak bylo po druhé třetině o dvě branky. Ve třetí třetině Texasanky ještě přidaly, ale na více než remízovou třetinu to nestačilo. 



Komentář trenéra:

I když jsme prohráli, tak jsme se zápasem víceméně spokojení. Kdybychom měli trochu více štěstí v koncovce, tak to mohlo být i s nějakým bodíkem. Děkujeme s parťákem holkám za víkend a těšíme se na další tréninky a zápasy.