MÁME NA VÍC !!!

21. února 2020
MÁME NA VÍC !!!

V neděli 16.2. se konal turnaj starších žáků

Komentář hráče Jana Petra Remiše:

První zápas jsme hráli s Kutnou Horou, kde jsme po těžkém boji nakonec zvítězili 4:3. První gól vstřelil Marek Hauptmann po úžasné nahrávce Michala Havlíčka. Druhý gól padnul z obrany, střelen naší obranou hvězdou Matějem Dvořákem. Třetí gól vstřelil náš mladší žák Ondra Sátra s asistencí Petra Remiše. Borcem nakonec se stal Michal Havlíček se svojí úžasnou střelou, kde mu asistoval již zmíněný Marek Hauptmann, čímž posunul stav na 4:3.
Druhý zápas nebyl tak slavný. Po prohře s SK Alien Nation Černošice 3:7 byl tým v špatně náladě, ale z tohoto zápasu si Michal Havlíček odnesl dva góly a Matěj Dvořák jeden.
Poslední třetí zápas jsme hráli s Florbal Neratovice, kde jsme opět prohráli 1:4 ale tým odešel ze zápasu s pocitem, že pro to udělal všechno.

Komentář trenérky Zuzky Purkrábkové:  

Obecně bych nehodnotila den jako extrémně nepovedený, i když výsledkově se to zdát může. Mrzí nás druhý zápas s Černošicemi, ale objektivně byl soupeř pohybově aktivnější a výhru si zasloužil. V zápase o 3. místo v koši nám nešlo o nic víc, než zlepšení nálady a vyzkoušení si nových věcí. Něco se dařilo, něco méně. Jsem ráda, že do starší kategorie naskočily některé nové posily z mlžů, kluci určitě neudělali ostudu a je to dobrý signál do budoucna. Příště máme o co bojovat, náš tým má na víc!!