MUŽI V POHÁRU KONČÍ

27. srpna 2020
MUŽI V POHÁRU KONČÍ

Nově složený A - tým má za sebou první ostrý test. V základní skupině Poháru v daleké Rtyni doplatil na sérii smolných momentů a zranění, které nakonec zapříčinily páté místo a tím pádem i předčasný konec v soutěži.

Z původního počtu 13 hráčů do pole nakonec vinou zranění zůstala v provozuschopném stavu téměř polovina, která proti nabitým mužstvům soupeřů bojovala jen velmi těžko. V úvodním pikantním duelu s favoritem skupiny Panthers Praha, jenž je zároveň mateřským klubem většiny Áčka, to dlouho vypadalo nadějně a jen mizerná produktivita a zkažený závěr zabránil podstatně přijatelnějšímu výsledku. V klíčovém duelu s Českou Skalicí si pak dlouhodobé zranění obnovil Šimon Baumruk a okleštěná sestava nedokázala jediným dvěma šikovným hráčům soupeře zabránit vlastnoručně otočit do té doby vítězné skóre.

Čerstvě divizní Semily poté těžily zejména z chyb v zadních řadách, kterých se bohužel s nastupujícím vyčerpáním sešlo požehnaně, závěrečný souboj s domácí Rtyní by pak při stejném počtu hráčů na obou stranách byl minimálně soubojem vyrovnaným.

MUŽI tak při prvním představení nezanechal úplně pozitivní dojem, vzhledem k okolnostem je to nicméně bohužel dojem očekávaný. Novou sezonu začne A - tým v neděli 20. září na hale v Kladně, kde vyzve Las Plantas a domácí AIK Steel.