DOROSTENCI VSTOUPILI DO SEZÓNY PARÁDNĚ

22. září 2020
DOROSTENCI VSTOUPILI DO SEZÓNY PARÁDNĚ

Jak viděl úvodní zápasy jeden z hráčů.

Pohled hráče - Vangelis Zingopis:
Turnaj jsme měli po opravdu dlouhé době. Do prvního zápasu jsme nastoupili proti FBC Koloušci Unhošť. Celou úvodní třetinu jsme soupeře tlačili, ale z jednoho rychlého protiútoku jsme inkasovali gól. V druhé části jsme opět měli nápor a ten už jsme přetavili v branku, kterou vstřelil Michal Havlíček. Závěrečné dějství se odehrávalo v podobném duchu jako první - soupeř se znovu po jednom protiútoku radoval z gólu. Podařilo se nám ale díky mojí trefě srovnat a zápas tak v základní hrací době skončil 2:2. Podle nových pravidel v této sezoně rozhodují nájezdy. Jediným úspěšným exekutorem byl Marek Haumptman a tak jsme se po jeho skvělé trefě radovali z vítězství.
Později jsme nastoupili proti Wizards DDM Praha. Tento zápas se vyvíjel mnohem lépe, než ten první - naší velkou převahu jsme dokázali využít. Dva góly dal Jirka Friesz, trefil se také Honza Drebitko a jeden přesný zásah jsem přidal i já. Soupeř skóroval jedinkrát a tak jsme zvítězili 4:1. Z turnaje máme všichni velmi dobrý pocit. Jsme rádi, že máme dobře sehraný tým, který snad v této sezoně dokáže velké věci.



Komentář trenérky Zuzky Purkrábkové:
V prvním zápase jsme soupeře zbytečně pustili do těsného náskoku. I když jsme je kombinačně přehrávali, měli jsme problémy skóre dohnat. V celém duelu nás dost podržel Piki. Rozhodujicí najezdy dopadly šťastně pro nás.
Ve druhém utkání už jsme na hřišti s přehledem dominovali. Začátek sezony se vydařil solidně, laťka je nastavená vysoko.