OPĚT POLOVIČNÍ ZISK BODŮ

30. září 2020
OPĚT POLOVIČNÍ ZISK BODŮ

Ženy odehrály první venkovní zápasy.

V prvním víkendovém zápase nás čekal nováček soutěže Sparta. Vlivem povětrnostních a dalších vlivů byl souboj přeložen z nepříliš útulné haly na Barrandově do krásné arény na Podvinném mlýně. Ze začátku utkání měli domácí více ze hry, ale první gól soupeře nás nakopnul a od té doby jsme měli osud zápasu ve svých rukou. Ve třetí třetině už dostaly šanci hráčky, které zatím nemají tolik odehraných minut. A s přehledem jsme tedy zvítězili.

Druhý zápas proti Tigers byl o poznání těžší. Soupeř byl skvěle fyzicky připravený, nicméně dobrá hra v první třetině nám ukázala, že i s tak těžkým sokem se dá hrát víc než vyrovnaná partie. Ve druhé části jsme se zbytečně nechali rozhodit agresivní hrou Tigers a to nás stalo dobrý výsledek. Konec utkání už z naší strany nebyl povedený. Nedařilo se nám nic, soupeř nemilosrdně trestal naše individuální chyby a nakonec zaslouženě vyhrál.

Z víkendu si odnášíme tři body a trochu rozporuplné pocity. Neodehráli jsme špatná utkání, nicméně výsledný dojem je rozpačitý. Některé věci šly řešit jinak, jiné ne. Každopádně pokud si každý z týmu (trenéři i hráčky) sáhne do svého svědomí a všichni se začnou pozitivně motivovat, tak můžeme v budoucnu očekávat lepší výsledky.