Starší žáci berou z prvního turnaje 4. místo

4. října 2021
Starší žáci berou z prvního turnaje 4. místo

První turnaj starších žáků pohledem obránce Ondřeje Bradáče.


V neděli 3.10 jsme jako starší žáci Texas Longhorns odehráli 3 první zápasy.

Tyto 3 zápasy se odehrály v radlické nafukovací hale. Na turnaj nás dorazilo 8 + golman. V tomto turnaji jsme bohužel nepostoupili, ale také nesestoupili. 1. zápas se Spartou jsme vyhráli a vzápětí další dva prohráli, proti Panthers Praha a Tatran Střešovice.

1. Zápas se Spartou

    Tento zápas jsme si strašně zkomplikovali a hned se dozvíte proč.

    V 5. a 9. minutě se prosadil hráč s číslem 30, Marek Hauptmann, po dvou asistencích Jakuba Řápka. Pak do konce 1. poloviny vstřelil gól Kryšpín Dryák s asistencí Luboše Paiskra. Do druhé poloviny jsme šli s náskokem tří branek. Po startu 2. poloviny jsme dostali 3 rychlé góly. Odpověděl na ně Marek Hauptmann s jeho dvěma pohotovými góly, po asistencích Barbory Kotábové a Ondřeje Bradáče. Konečný výsledek byl tedy 5:4 pro Texas Longhorns.

    2. Zápas s Panthers

      Druhý zápas nám dal určitě více zabrat. V 1. polovině zápasu jsme dostali 3 góly a 1 dali, prosadila se Barbora Kotábová bez asistence. Sebrala míč a trefila bez váhání pravou šibenici. V 2. půlce zápasu dostal náš celek další 2 góly a my opět jeden vstřelili. Branku dával v poslední minutě Marek Hauptmann bez ničí nahrávky. Zápas byl prohrán 2:5.

      3. Zápas s Tatranem

        V tomto zápase jsme byli lepší, akorát to nebylo využito. Hned v 1. minutě jsme inkasovali branku. V šesté minutě zápasu se trefila Barbora Kotábová. Poté v 10. minutě zápasu Marek Hauptmann, ale bohužel do vlastní branky. V 2. polovině opět zářila Barbora Kotábová s další úspěšnou trefou do sítě tatranské brány. A poté opět Marek Hauptmann, tentokrát do správné sítě. Následovali nájezdy, ve kterých jsem jediný neproměnil já. Tudíž prohra 3:4.

        V posledním zápase o nic nešlo, zůstáváme tam, kde jsme byli před turnajem. Myslím si, že po velké pauze jsme nehráli tak otřesně, ale máme co zlepšovat.

        Komentář trenérky Anny Jílkové

        Po dlouhé pauze zavítali na hřiště i starší žáci. První zápas jsme vybojovali utrápenou výhru, průběh zápasu jsme si zkomplikovali sami, když jsme nebyli schopni reagovat a zrychlení soupeře ve druhé třetině. Proti Panthers jsme hráli nervózně, docházelo ke zbytečným ztrátám a nehráli jsme jistě na hokejce. Zápas o 3. místo probíhal v podobném duchu, hráči už byli unaveni i kvůli nízkému počtu na střídání a opět jsme protihráči podlehli.