Repríza Czech Openu

27. října 2021
Repríza Czech Openu

Tento víkend ženy postihla celkem velká marodka na naší lavičce. Se soupeřem se již tento rok utkaly, na Czech Openu výsledkem 1:5.

Zápas nám začal střelami na obou stranách. Docela aktivní byla naše nová hráčka Míša Lupačová. První gól v tomto zápase padl z nájezdu. Vesecká byla před bránou faulovaná. Na nájezd se postavila Pavlicová, která proměňuje k levé tyčce. Tato branka nás bohužel pořádně nenakopla. Ve 12. minutě přišlo snížení od hostujících hráček. O chvíli později padl další gól, který si do brány srazila domácí gólmanka, takže se Plzeňačky na gól moc nenadřely. 15. minuta byla velmi vzrušující. Zazněla signalizace ohlašující konec utkání. Tahle menší pauza prospěla asi více hostujícím, které dávají další branku a zvyšují na 1:3. Do konce utkání byla vsítěna další branka z hole Lupačové. Bohužel nebyla uznána pro porušení pravidel.

II. třetina začala vysokým tempem obou týmů. Ve 25. minutě přišlo první vyloučení. Plzeňská hráčka sekla naši kapitánku Kračunovou a mohla se poroučet na trestnou lavici. Přesilovku jsme nevyužily. Další branku přidávají hostující hráčky. My jsme měly během 5 minut příležitosti několika brejků a jeden z nich byl naštěstí využit. Pěkný a taky první gól sezóny střílí Rozehnalová po přihrávce Batíkové. Do konce třetiny přišlo ještě jedno vyloučení na straně hostů. Bohužel bez využití.

Začátek poslední třetiny byl hodně zajímavý. Přišla dělovka z hole domácí hráčky a letěla těsně nad břevno. Na začátek taky byla vyloučena domácí hráčka Rozehnalová za sekání. Oslabení jsme v klidu odbránily. Po naskočení z trestné Rozehnalová vzala míček a obehrála si v klídku dvě protihráčky. Škoda jen, že to neskočilo brankou. Toto utkání zase můžeme vidět několik dělovek Škvorové, ale stále nejsou proměněny. Doufáme, že příště konečně seřídí svá mířidla. Další samostatný únik Vesecké, ale gólmanka hostí drží svůj tým. V 53. minutě u domácí střídačky v rohu přišlo ke kolizi. Hostující hráčka pronesla několik ošklivých slov. Obešlo se to bez vyloučení. 55. minuta utkání nám přináší další branku do sítě domácích. Domácí trenér si na to hned bere timeout a jde se do šesti po zisku míčku. Šancí poslední minuty bylo hodně, ale žádná nebyla umístěna přesně. Minutu do konce se prosazuje hráčka Plzně a konečný výsledek je 2:6.

Děkujeme klukům za skvělé pořádání. Přejeme všem zraněným a nemocným brzké uzdravení.