Vydřené body s favority

2. listopadu 2021
Vydřené body s favority

O víkendu odehráli další zápasy také junioři. V Benešově je čekaly nelehké zápasy se soupeři z vrchní části tabulky. O svůj pohled na nedělní dění se s námi podělil Vojta Jůn.

V neděli dne 31.10.2021 se hrálo v Benešově 3. kolo 3. ligy juniorů, v němž náš tým, Texas Longhorns, odehrál dva zápasy.  

První utkání bylo zahájeno v 10:10 hodin a soupeřem Texasu byl team FBK Fat Pipe Vosy Praha. V první třetině utkání se našemu týmu vůbec nedařilo, v krátkém čase jsme inkasovali celkem tři góly. Texas se prosadil až v půlce druhé třetiny, kdy branku vstřelil Michal Havlíček za asistence Martina Plachého. Ve třetí třetině se nám pak podařilo skórovat, kdy jsme vstřelili tři banky a náš team se ujmul vedení 4:3. Dvě minuty před koncem utkání Texas inkasoval vyrovnávací branku na 4:4. Díky tomu se odehrávaly napínavé nájezdy, kterých bylo celkem pět. Náš poslední vítězný dal Lukáš Bulíř.

Druhé utkání se odehrálo ve 12:30 hodin a soupeřem Texasu byly tentokrát Horní Počernice Orka B. Od první do druhé třetiny se našemu týmu vůbec nedařilo. V první třetině jsme inkasovali tři branky, z toho jedna byla bohužel vlastní. Výsledku nepřispělo ani vyloučení jednoho z našich hráčů  na 5 minut za hru vysokou holí. Ve druhé třetině jsme se opět nepředvedli a dostali jsme další dvě branky, a to i díky stoupající napjaté situaci v našem týmu, kdy se nám nepodařilo využít třech přesilových her  a skóre bylo 0:5. Texasu se začalo dařit až na konci třetí třetiny, kdy začal pomalu dohánět velký náskok soupeře. První naši branku vstřelil Michal Havlíček a druhou pak Vojta Jůn po nahrávce Jana Sátry. Poté jsme inkasovali dvě rychlé branky od soupeře a skóre bylo 2:7. I přes tento nedobrý výsledek se Texas dokázal znovu prosadit, kdy další branku vstřelil Michal Havlíček za asistence Jana Drebitka a minutu na to Lukáš Bulíř za asistence Vangelise Zingopise.

Co říci závěrem, první utkání se celkem podařilo, to druhé bohužel moc ne. Nálada v týmu byla napjatá a všichni byli nespokojeni s výkonem. Chtěl bych zejména poděkovat našemu brankaři Tomášovi Vélemu, který nás hodně podržel a dále bych chtěl pochválit Michala Havlíčka a Lukáše Bulíře, kteří bodovali s počtem vstřelených branek. I tak děkuji všem ostatním a chtěl bych nám popřát, aby nadcházející zápasy byly lepší. Společně to dokážeme.