Tvrdá škola pro dorost

7. listopadu 2021
Tvrdá škola pro dorost

Další kolo kategorie dorostenců pro nás představoval jen zápas se Spartou. Pro náš tým, složený převážně věkově ze starších žáků a nováčků, to byla velká škola obrany. Je třeba sportovně přiznat, že na soupeře jsme herně nedosáhli, ale bereme si z toho velké poučení do budoucna. Zápas pro Vás shrnuje hráč z obranných řad Ondra Bradáč.

V sobotu 6.11. jsme odehráli pouze jeden zápas v nafukovací Unihoc Areně se Spartou. Druhý zápas se neodehrál kvůli marodce týmu z Dobříše. 

První gól padl hned po zahájení první třetiny. Bohužel to byl gól do naší brány, po střele sparťanského útočníka. Poté jsme měli dvě dvouminutové přesilovku, ale žádnou z nich jsme nevyužili. Naopak, do konce třetiny jsme dva další góly inkasovali. 

Ani 2. část pro nás nedopadla dobře, dostali jsme dva rychlé góly, ke kterým se přidaly další dva o chvíli později. Měli jsme pouze pár střel na bránu a dvě velké šance, ale gól jsme nedali ani jeden v celém zápase.

Třetí a poslední třetina - dostali jsme rozkaz pustit maximálně 2 góly, to se nám sice povedlo, ale prohra 0:9 nenadchne. Myslím si, že 2 góly jsme dát mohli, i když k výhře by to nepomohlo.

To bylo shrnutí sobotního zápasu se Spartou a příště se na Vás těšíme 4.12.  a zase dostanete informace od jednoho z nás.