Junioři na vedoucí týmy tabulky nestačili

29. listopadu 2021
Junioři na vedoucí týmy tabulky nestačili

Další boje junioři svedli na Radlicích proti prvnímu a třetímu týmu tabulky. V komentáři pro Vás zápasy shrnul Martin Plachý, letošní posila dorostu a juniorů, který si v sobotu odbyl také svou gólovou premiéru za juniory.

V sobotu 27.11.2021 jsme odehráli 4. kolo ligy juniorů na Radlicích. Odehráli jsme dva zápasy, a to proti FbŠ Bohemians B a FBC Kutné Hoře.

První zápas jsme odehráli proti již zmíněným Bohemians. Hned od začátku jsme si nedokázali pokrýt volné hráče a dostávali jsme góly do prázdné brány. Tři vteřiny před koncem první třetiny Michal Havlíček zařídil první gól pro náš prospěch. Náš druhý gól dal Lukáš Bulíř ovšem ani to nestačilo. Bohemians nás převezli jedenáct ku dvěma.

Druhý zápas jsme odehráli proti prvnímu týmu v tabulce, proti Kutné Hoře. Hráči Kutné Hory dali gól hned po třech minutách zápasu, poté jsme dostali další dva. Poslední gól první třetiny zařídil opět Michal Havlíček. Třetí třetinu jsme vstřelili ještě dva góly, na výhru to ale nestačilo. Ze sobotních zápasů odjíždíme tedy bez bodu.