Zpět v 1. koši

29. listopadu 2021
Zpět v 1. koši

Sobotní boje starších žáků o návrat do 1. koše popsal Ruben Kunay, vycházející hvězda texaské mládeže.

V sobotu 27.11. 2021 jsme se potkali v Dejvicích na Tatranu v Unihoc Aréně v nafukovačce. Účast byla poměrně hojná, hráli jsme 9+1.

1. zápas

Byli před námi Fbc Red Dragons Hořovice, šli jsme do zápasu jako favorité a také jsme to hned potvrdili. První gól jsme dali my. Samozřejmě, kdo jiný než Marek Hauptmann. Zápas jsme po 1. polovině vyhrávali 4:0 ,ale 2. polovina se nám tak nepovedla a usnuli jsme na vavřínech. Naštěstí to Hořovice proměnily jen jednou, to znamená, že 2.polovina dopadla 0:1. Dohromady tedy 4:1.

2. zápas

Toto byl nejtěžší zápas za celý turnaj. Do zápasu jsme šli jako outsideři, ale to se hned změnilo, když si vzal míček Marek Hauptmann a nahrával před bránu, kde stál úplně volný Ruben Kunay. Ten ale nestihl vystřelit, protože Tatran si dal vlastní branku. První polovina skončila 5:3 pro Texas. Druhá polovina byla dobrá pro Texas a skončila 3:0. První kanadský bod dal útočník Ruben Kunay, který nahrál Marku Hauptmannovi. Výhra pro Texas 8:3.

3. zápas

Proti Olympu, kam jsme šli jako favorité, se už projevila únava. A Olymp nám dal co proto, inkasovali jsme první gól, ale hecli jsme se a první polovina dopadla 4:1.Druhá polovina dopadla pro Texas mnohem lépe, vlastně nejlépe za celý turnaj. Texas vyhrál i druhou polovinu, tentokrát 14:0. Svoji zásluhu měli Tobiáš Kopecký a Ruben Kunay, kteří dali své první góly za starší žáky. Po zápase to byla obrovská euforie. Nafotili jsme spoustu fotek a na klubový instagram FLORBALTEXAS jsme dali zásadní informaci, že jsme POSTOUPILI ZPÁTKY DO 1. KOŠE!