Premiérový turnaj pro 3 nové texaské naděje

20. února 2022
Premiérový turnaj pro 3 nové texaské naděje

Bleskový report z turnaje přináší Barbora Kotábová, držitelka druhého místa v kanadském bodování starších žáků a zároveň jediná pravidelně hrající dívka v týmu kluků.

Na turnaji 20.2. na Tatranu nás bylo celkem dost, ale i tak se nám moc nedařilo.

  1. zápas proti Spartě Yellow jsme rozehráli celkem dobře .Po první polovině to bylo 3:4, kde se prosadili Vojta Makovec, Jakub Řápek a Kryšpín Dryák, bohužel to byly naše jediné vstřelené góly v tomto zápase. V druhé polovině se dařilo mnohem lépe Spartě, kde nás rozstříleli 0:7, takže utkaní skončilo za stavu 3:11.

      2. zápas proti Spartě Barr se nám také úplně nepovedl, ale rozhodně to bylo lepší než první zápas. Opět se v tomto zápase prosadil Kryšpín Dryák, který svým gólem přispěl k ne tak špatnému výkonu. Na začátku se nám sice moc nedařilo, a proto skončila první polovina 0:6, ale v druhé jsme si vybojovali skóre 2:1. Konečný stav byl tedy 2:7.

      3. zápas proti Tatranu se nám celkem vydařil. Po první polovině byl stav 2:1, když se prosadili Ruben Kunay a Štěpán Diviš. V druhé polovině se jako první prosadil Ondřej Bradáč a potom Vojta Makovec. Bohužel jsme dostali dva rychlé góly, kvůli kterým Tatran srovnal. Poslední dva góly vstřelila Barbora Kotábová, která jimi rozhodla o konečném výsledku a konec zápasu byl tedy 6:4.

      Heslo dne: florbal není hokej - na jeho konkrétní význam se ale musíte zeptat hráčů Tatranu.