Shrnutí junioři: Bojovná sezóna plná překvapení

22. června 2022
Shrnutí junioři: Bojovná sezóna plná překvapení

O své shrnutí sezony očima trenérky nepřijdou ani junioři. Jak hodnotí sezónu Zuzka Purkrábková se můžete dozvědět dále. Tradičně přináší i statistiky pochvalné i ty méně pochvalné.

Nejstarší mládežnická kategorie začala sezonu prohrou 4:7 s Kolínem a tento výsledek nás pronásledoval poměrně často. V průběhu sezony jsme hráli často vyrovnané první dvě třetiny zápasů, ale bohužel do třetích třetin nám nestačily fyzické síly a zápasy se lámaly v náš neprospěch. 

Naše liga byla obecně samé překvapení a bylo těžké předvídat jednotlivé zápasy. Celkové umístění v tabulce asi příliš k chlubení není, ale našli bychom i světlé stránky. Po této sezóně máme trochu pevnější nervy a jsme zběhlí v nájezdech. Hned 4x jsme zápasy lámali v náš prospěch až při rozstřelu a vždy úspěšně pro nás.

Musím kluky pochválit za některé ubojované výhry s těžkými soupeři, které byly více vyválčené než uhrané. Jsem ráda, že vyspělost jsme projevili v několika situacích, kde jiní selhali. Velké zlepšení jsem viděla také v mentálně-taktickém projevu na hřišti i mimo něj. Lépe jsme vyhodnocovali situace ve hře a nenechali jsme se ovlivnit okolím. Bonusem byly výlety do různých koutů středočeského kraje v různém počtu hráčů. Vyzkoušeli jsme tak opravdu hodně variant sestavy.

A jako vždy nesmím zapomenout na naše fanoušky, kteří nás podporovali v průběhu celého roku. Jak bylo několikrát zřejmé, záviděl nám je kdejaký jiný tým. 



Statistické okénko:

Kanadské bodování vyhrál Michal Havlíček s 23 body (16 branek a 7 asistencí). Nejvíce (uznaných i neuznaných) branek vstřelil Lukáš Bulíř, který se trefil hned 18krát.

Nejúspěšnějším nahrávačem je Jan Drebitko s 8 nahrávkami. 

Suverénně nejvíce trestaným hráčem byl Lukáš Bulíř, který si odpočinul na 12 minut. Naštěstí zde neatakujeme nejvyšší příčky soutěže, ale do první desítky se Buli vlezl.

Za zmínku také stojí výkon Pavla Zemana, který odehrál 6 zápasů v poli a udělal 13 kanadských bodů a na konci sezóny ještě vychytal 2 výhry.

Většina týmu společně pokračuje do mužských soutěží, a já se těším, jak budeme sledovat jejich další progres.