Přihlášené týmy pro sezónu 2022/2023

22. června 2022
Přihlášené týmy pro sezónu 2022/2023

Do příští sezóny vtrhne do soutěží hned 8 našich družstev. Bohužel naše počty se mírně zmenšili. Věříme, že změny povedou k ještě lepší práci s mládežnickými kategoriemi a přinesou další úspěchy.

Ženská složka

Ženy budou reprezentovat Texas v nadcházející sezóně v 2.lize žen. Nepřihlášení 1.ligy vzešlo z náročných finančních a organizačních požadavků, které jsou s 1.ligou spojeny a projevily by se napříč všemi kategoriemi ženské složky. 

Další přihlášenou kategorií jsou starší žákyně, které budou pokračovat v nastaveném režimu. 

Dorostenky u nás budou nadále trénovat. Zůstanou tedy v kolektivu, na který jsou zvyklý a na naší domácí hale. Herně se jim pokusíme zajistit příležitost v jiných klubech tak, aby jejich tréninkové snažení nepřišlo nazmar.



Mužská složka

V kategorii mužu budeme mít v nadcházející sezóně hned 3 týmy. Jeden z týmů budou reprezentovat bývalí junioři, a tak jsme zvědaví, jak se jim bude dařit v dospělé kategorii.

Další přihlášeená družska tůstavají téměř neměnná, a tak bude možné na hřištích opět vidět v texaských dresech dorostence, starší žáky i mladší žáky. 

Budeme se na naše hráčky a hráče těšit na celoklubovém soustředění na konci července v Chýni a na všechny naše fanoušky a příznivce opět v září na halách. 

Pokud byste se rádi přidali do naší florbalové party, doražte za námi v září na tréninky - Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka, nám. Českého povstání 511/6, 161 00 Praha 6-Ruzyně. Parkování a vstup je možný z ulice Stochovská, brankou poblíž vchodu Stochovská 52. Rádi mezi sebe přivítáme nové Texasanky a Texasany. Kontaktní osoba: Jiří Podlaha +420 724 115 461.