Kde body

2. října 2022
Kde body

Mužské Áčko vyrazilo na druhý turnaj v sezoně. Ten k nim byl tentokrát ekonomicky přívětivější, protože až na jednoho líného hlodavce nemusel nikdo přijet povozem, hrálo se navíc až od velmi křesťanských čtyř odpoledne, tudíž zaspat dokázal pouze jeden člen takzvaného Jinonického gangu.

Oba zápasy byly totožné v tom, že pro naše barvy začaly doslova bezchybně. Zatímco s rezervou Sparty jsme prohrávali až po dvou minutách, Mělník se rozhodl skórovat už v osmé vteřině a své vedení znásobit ještě před koncem první minuty. Totožných ale bylo více věcí, namátkou třeba pravidelné skórování z hole kanonýra Baumruka, který hodinu na tribuně před začátkem turnaje skuhral na to, jak mu to nelepí a kamarádi mu nepomůžou. Jinak se ale nedá říct, že by na hřišti byl Texas v ani jednom zápase horším týmem, naopak, místo jednoho bodu jich mohlo být klidně šest a za menší přísun můžeme děkovat jen nevyužitým šancím a bubákovi z Lupinovy almary, tedy nájezdům.

Suma sumárum, bod je po předvedených výkonech málo a trochu nám komplikuje situaci s vytouženým postupem, liga je ale dlouhá a díky chaotickým přesunům turnajů, které své pozice v kalendáři mění rychleji, než jak mění japonský syn maminky z Moravy své populistické výroky, navíc máme skoro dva měsíce do dalšího představení, takže to můžeme vypilovat a vrátit se lepší.

Děkujeme rodině Zemanových za podporu v hledišti a slibujeme, že příště už se našeho gólmana sázet o jídlo nenecháme - další náhodná čudla po zemi, co rozhodne zápas, už by ho mohla rozrušit.