První body žen!

16. října 2022
První body žen!

Ženský tým se konečně dočkal a na třetím turnaji ukořistil první body. Report o nedělních bojích sepsala Lucka Prokopová.

Sešly jsme se v neděli v brzkých ranních hodinách v hale v Kunraticích. Hned první zápas nás čekal s Viking TJ Kobylisy. Nejdříve (i přes velké nasazení) vedly Kobylisy o tři branky. My jsme se ale nevzdávaly a nasadily lepší techniku a snížily stav na 1:3. Poté to začalo být velmi vyrovnané a skončilo remízou 4:4. Následovaly nájezdy, kde jsme se si dvěma úspěšnými střelami zajistily první vítězství v lize.

Ve druhém zápasu jsme se utkaly proti Mladé Boleslavi. Ze začátku vypadal zápas velmi nadějně v náš prospěch. Avšak po dvanácti minutách jsme neudržely tempo a góly začaly padat v prospěch MB. Poté 3 sekundy před koncem padl gól, kterým soupeřky utvrdily svou výhru - konečný stav 3:5. Gólů ovšem mohlo být mnohem více, ale bohužel tam bylo mnoho neproměněných šancí. Druhý zápas tedy skončil prohrou, z Kobylis ale jedeme s úsměvy, jelikož máme konečně první vyhraný zápas.