Chybělo štěstí a hlavně trefení brány

15. listopadu 2022
Chybělo štěstí a hlavně trefení brány

Muži C se po delší pauze opět dostali do akce. Tentokrát je čekal soupeř z prvního místa tabulky a s nimi sousedící tým.

Na nedělní turnaj jsme se sešli v odpoledních hodinách. Hráli jsme nedaleko naší haly, kde trénujeme, přesněji v hale TJ Ruzyně. Sešlo se nás celkem 10. Bohužel bez účasti brankáře, což znamenalo, že někdo z nás musel zastoupit jeho roli. Tuto roli brankáře si na konec vylosoval Jan Sátra.

První zápas jsme nastoupili v 15:00 proti TJ Kyje. První třetinu jsme se soupeřem drželi krok. Dokázali jsme dát 2 góly. První třetina dopadla 2:3. Druhá třetina se nám bohužel nepovedla. Soupeř nám nasázel 4 góly. V třetí třetině jsme opět dali 2 góly. Konečný výsledek 4:10.

Do druhého zápasu proti FBC Young boys jsme dostali posilu. Měli jsme už brankáře. Přišel nám pomoct brankář z našeho béčka. První třetinu nám soupeři dal jen jeden gól, my na oplátku vstřelili dva, a tím pádem se dostali po první třetině do vedení. Druhá třetina se nám nepovedla, do naší branky se dostaly dva balónky od soupeře. Během třetí třetiny žádný gól nepadl. Konečný stav 2:3.