Dorostenci podcenili outsidera

23. listopadu 2022
Dorostenci podcenili outsidera

Přestože dorostenci vstoupili do sezóny vysokou výhrou, nyní již 4 kola čekají na další body. Report z Rudné sepsal Tobiáš Kopecký.

V neděli 20.11. jsme se sešli v hale ZŠ Rudná ve 12 hráčích. V prvním zápase jsme se utkali od 16:00 s Wizardy z Prahy 10. Naše trápení začalo hned po 2 minutách. Soupeřům jsme dopřáli 3 přesilovky, které byly velmi rychle využity. Po druhém gólu Ondry Bradáče jsme všichni dostali magicky energii, ale už nezbylo moc času na srovnání. Skvěle vychytal třetí třetinu Tomáš Groh. Konečné skóre 2:6 pro Wizardy.

Do druhého zápasu jsme nastoupili v 18:20 proti papírově horšímu týmu. Jenže si myslím, že jsme tento zápas mírně podcenili. Protože draky hnal buben s vuvuzelou, tak jsme po 1. třetině prohrávali 1:3, ale do 3. třetiny jsme nastoupili za stavu 4:4. Dokonce jsme vedli 5:4. Také jsme dostali přesilovku, ve které neuznali gól Martinovi P., protože Wizárdům (kteří si nahrávali za mantinely) spadl míček do hřiště. Těsně před koncem jsme dostali bohužel 2 góly a už jsme neobrátili zápas. Dorostenci potvrdili, že jim nejdou večerní zápasy.