REPORTY TRENÉRŮ Z MINULÉHO VÍKENDU

25. října 2018
REPORTY TRENÉRŮ Z MINULÉHO VÍKENDU

Trenérky dorostenek, starších žáků a kouč žen vám nabízejí pohled na odehrané zápasy jejich týmů v sobotu a neděli.


Ženy A - Ladislav Hrma
"Ženský A tým čekal první domácí víkend. Cílem bylo samozřejmě získat šest bodů, ale také dále zapracovávat nové tváře a nový herní projev. V sobotním zápase proti nováčkovi z Turnova se dařilo proměňovat šance a hlavně díky výborné druhé třetině získat tři body. S asistentem Jirkou Petrem jsme byli spokojeni hlavně s počtem vstřelených branek a rovnoměrným podílem všech tří formací.
Do nedělního zápasu šly Texasanky nabuzeny k zisku dalších třech bodů a posunu na druhou příčku tabulky. Po dvou třetinách to bylo pouze 2:0 a to se ukázalo být osudné. Malý počet vstřelených branek a výpadek ve třetí třetině znamenal prohru 3:4. Byl to pro nás zápas blbec, ze kterého se musíme otřepat a dále pracovat.
Texas tedy je nyní po šesti zápasech s devíti body na 4. místě. Za 14 dní ho čekají těžké souboje s prvním a druhým týmem tabulky."

Dorostenky - Martina Hrbková
"Pouhých šest holek dorazilo na sobotní turnaj do Benešova s odhodláním nepustit žádný zápas, i když neměly gólmanku. V brance se tedy vystřídaly Eliška D., Lucka P. a Eliška J. Benešov nastoupil snad ve třech trojkách, ale i my se dvěma holkama na lavičce jsme jim v pohodě stačily. Góly padaly na obou stranách, herně jsme měly trochu navrch, ale bohužel do naší branky nakonec spadlo víc gólů. (4:9)
Druhý zápas proti Vosám byl ještě čtyři minuty před koncem vyrovnaný, ale bohužel síly ubývaly a dva rychlé góly do naší branky nás dostaly na lopatky. Nutno dodat, že holky z Vos hrály hodně do těla, což jsme nebyly schopné mnohdy ustát. (3:5)
Třetímu utkání kralovaly Kralupy a to jak herně, tak fyzicky. Daly jsme jen jeden gól a šancí na další moc nebylo. (1:9)
Díky holkám za sportovní výkon a nasazení. Kdyby bylo víc hráček na střídání, byl by výsledek nepochybně lepší. Z turnaje nevezeme žádný bod a v tabulce jsme bohužel zatím na posledním místě."

Starší žáci - Zuzka Purkrábková
"V neděli ve Stochově jsme ve skupině dvakrát celkem smolně prohráli 5:6 s Rakovníkem a 3:4 s Berounem. Na třetí zápas jsme čekali 5 hodin a o našem soupeři kvůli shodným výsledkům rozhodoval los. Nakonec jsme tedy hráli Wizards a ty jsme po dramatickém průběhu porazili na nájezdy a díky tomu se udrželi!"