NA PŮL PLYNU SE VYHRÁVAT NEDÁ

17. ledna 2023
NA PŮL PLYNU SE VYHRÁVAT NEDÁ

Po Vánocích se na ligové palubovce objevili také dorostenci. Nepříliš úspěšný výlet za hranice Prahy popsal Luboš Paiskr.

V neděli 15.1 jsme hráli v Dobříši. Sešli jsme se v počtu deset hráčů a jeden brankář.

První zápas - Proti SummerCamps Tatran C

    Začali jsme hrát a byla to vyvážená část, ale bohužel jsme ve 3. minutě dostali gól. Hned jsme se snažili vyrovnat. To se nám povedlo v 7. minutě gólem Kryšpína po nádherné nahrávce Tobiáše. Povedlo se nám vyrovnat, ale to nám nestačilo. Chtěli jsme vyhrát, ale to se nepovedlo, tak jsme ubrali a v 10. minutě jsme dostali další gól. Po první části jsme prohrávali 2:1.

    Druhá část byla špatná. Vůbec jsme nechtěli hrát, a tak jsme dostali hned za sebou 3 góly. Po druhé části bylo skóre 5:1. Hned od začátku třetí části jsme se nahecovali a v 2. minutě jsem dal gól já po druhé nádherné nahrávce Tobiáše. Hned jsme chtěli dát další góly. Jeden další gól přišel po střele Vojty Makovce. Další gól jsme tam bohužel nedotlačili, a tak jsme prohráli 5:3.

    Druhý zápas - Proti FCB Příbram

    Do zápasu jsme nastoupili s větší energií, ale ta hned skončila, protože hned po začátku jsme dostali gól. Ale zase Vojta Makovec z dálky pěknou ránou vyrovnal na 1:1. Hráli jsme vyrovnaně a Oliver nádhernými zákroky zastavil hodně střel. V 6. minutě jsme bohužel dostali gól a ve stejné části jsme vyrovnat nestihli, a tak jsme po první části prohrávali 1:2.

    Druhou část jsme dominovali my a Vojta zase nádhernou střelou vyrovnal na 2:2. Ale bohužel jsme v té části víc gólů nedali. Hned po začátku třetí třetiny jsme zase dostali gól, ale nevzdali jsme se a začali jsme na soupeře tlačit. Po chybě jejich obránce se míček odrazil od jeho boty a bylo srovnáno na 3:3.

    Následovaly nájezdy. První začal soupeř a proměnil. Od nás se vydal na nájezd Martin Plachý, ale bohužel neproměnil. Oni taky nedali a byl čas zase na nás. Vydal se na to Jakub Řápek, ale neproměnil, a tak šel poslední hráč od soupeře a nedal. Od nás se vydal jako poslední na nájezd Tobiáš a také nedal, tak jsme bohužel prohráli i druhý zápas.