Odevzdané body

22. února 2023
Odevzdané body

Hráči mužů C předvedli jeden ze svých nejlepších výkonů, v koncovce obou zápasů avšak zbytečně odevzdali body soupěři.

V neděli 19.2.23 jsme hráli dva zápasy první proti Bourboun TJ Ruzyně a druhý proti TJ kyje.

První zápas začal ve 14:50, vypadal nadějně, naše síly byly vyrovnané, ale první třetinu jsem bohužel dostali jeden gól. Jak je u Texasu zvykem, tak nám bohužel ani nepomohla přesilovka. V druhé třetině jsme se probrali a začali hrát lépe, dokázali jsme dát první gól, ale také dostat další. Bylo vidět, že se nám zlepšila obrana a za to také můžeme poděkovat Andree Černé z žen, která nám přijela na pomoc. Takže do třetí třetiny se hned nastupovalo lépe a podařilo se nám dát další dva góly, ale zároveň dostat zase další. Bohužel se nám nepodařilo vyhrát a prohráli jsme na nájezdy.

Autorem všech gólů neboli hattricku byl Dominik Havel.

Druhý zápas nám začal slibně, jelikož jsme dali hned v prvních 3 minutách gól. Nástup do druhé třetiny nebyl zrovna, nejlepší jelikož jeden z našich hráčů byl vyloučen za sekání, ale ubránili jsme to. 3 minuty na to Dominik Havel dal gól z dokonalé přihrávky od trenérky Anči Jílkové. Hned po tomto gólu se hráči z TJ Kyje začali mezi sebou hádat a trochu i nadávat, jak mezi sebou. tak i na rozhodčí. To jim zařídilo dvě vyloučení a nám to přineslo další gól. Ale bohužel jsme pak ke konci třetiny dostali také gól.

Začátek třetí třetiny začal tak, že jsme po minutě dostali gól a chvíli na to jeden z našich hráčů byl vyloučen za hrubost. Protihráči využili oslabení a během 11 sekund jsme inkasovali. Do konce třetí třetiny jsme bohužel už nic nevymysleli a dostali jsem další dva. Nepomohla nám ani přesilovka na posledních 40 sekund.

Autoři gólu byli Dominik Havel a Michal Havlíček

Zhodnocení:

Z mého pohledu je toho dost co zlepšovat např.: přesilovky, zpracování míčku atd ale hlavně komunikace na hřišti.