Slibný start

14. března 2023
Slibný start

Muži C vlítli do obou svých zápasů plni odhodlání obrat soupeře o body. Dravost je ale v průběhu zápasů opustila.

V sobotu 11.3.2023 jsme hráli klasicky dva zápasy. První proti Panters Praha a druhý proti Spartě.

První zápas začal ve 13:50 a hned ze začátku jsme vedli po střele Dominika Havla. Netrvalo dlouho a Panters vyrovnali na 1:1. V první třetině poté ještě dávali góly Michal Havlíček a Petr Remiš, tudíž jsme vedli 3:1. Druhou třetinu, jak už je u nás zvykem, jsme relativně pokazili a přestali jsme hrát. Padly čtyři góly na straně Panters a nevypadalo to dobře, takže na konci 2. třetiny 3:5. Třetí třetina byla už absolutní tragédie a dostali jsme enormních 5 gólů. Celkově zápas byl opravdu odfláknutý a konečné skóre 3:10 to potvrzuje.  

Druhý zápas nám začal slibně, jelikož jsme se Spartou dost dobře drželi krok a dobře jsme blokovali střely. První třetina skončila za stavu 0:2 pro Spartu, ale nevěšeli jsme hlavy, protože nám to celkem šlo. Začátek druhé třetiny toho byl důkazem. Hned za sebou střelil branku Adam Neugebauer a Dominik Havel a skóre bylo vyrovnáno. Tři minuty před koncem Sparta dala gól a tudíž druhá třetina skončila 2:3. No a potom přišla třetí třetina a tady to šlo zase z kopce - dostali jsme šest gólů a odešli s druhou porážkou.

Zhodnocení:

Podle mého jsme velmi dobře blokovali střely. Naopak, co se nám nedařilo, byl přesun na útočnou polovinu. Nahrávky a střely nám dělaly veliký problém. Fyzičku si také musíme vylepšit a hlavně více makat na trénincích.