Každý rok není posvícení

8. dubna 2023
Každý rok není posvícení

Dorostencům se letošní sezónu opravdu nedaří. Se silnějšími soupeři drží krok, avšak nedostatečně pro výhru, a slabší, se kterými by měli body získávat, podceňují.

Dne 2.4 jsme se sešli v hale v Radlicích v počtu 7+1. První zápas jsme hráli proti Panthers Praha. Kolem 4. minuty se nám zranil spoluhráč a najednou jsme měli jen jednoho hráče na střídání. Panthers toho využili a z hloupých chyb nám během pěti minut nám dali 5 gólů. Stav po první třetině byl 1:5. Druhou třetinu Panteři ubrali na plynu a hned to bylo vidět. Po dvou gólech Martina a gólu Vojty bylo skóre po druhé třetině 4:8. Třetí třetinu jsme dokonce vyhráli 3:2. Bohužel to nestačilo a zápas končí 7:10. 
Druhý zápas jsme hráli proti FBC Žraloci Příbram. Sice nám přišel na druhý zápas pomoci Kuba Řápek, ale nestačilo to. Příbram byla ve všem rychlejší a přišlo mi, že po prvních 3 gólech nás přešla chuť hrát. Po dvou třetinách bylo skóre 0:5. Příbram byla ve všem rychlejší a dobře bránila. Ve třetí třetině jsme dali 4 góly. Dva góly posila Kuba Řápek a po jednom gólu Tobiáš Kopecký a Martin Plachý. Zápas skončil 4:10 a z tohoto turnaje si nevezme ani bod. Tento zápas se nám vůbec nedařilo a málo jsme se vraceli tím pádem Příbram chodila stále na Olivera v brance v přesile.