Poslední šance nevyužita

27. dubna 2023
Poslední šance nevyužita

Report z posledního turnaje přináší hned tři hráči.

V Berouně jsme se sešli na naše poměry v celku slušném počtu 9+2. První zápas jsme odehráli proti Davli, proti které jsme prohráli na začátku sezóny 3:5. Do zápasu vstoupil asi nejlépe David Altynski, který rozjel svojí show ve 4. minutě. Za další 4 minuty přidal i svůj druhý gól a minutu na to přihrál Adamu Šeminskému. Do konce třetiny vstřelil gól ještě Štěpán Diviš. Do druhé třetiny jsme nastoupili s rozdílem 4 branek. Na začátku 2. třetiny jsme ještě vstřelili dva rychlé góly, zbytek třetiny jsme strávili v klidu vzadu a občas se pustili do útoku. Tento zápas jsme vyhráli 6:0

Druhý zápas jsme hráli proti FBK Rakovník. Zápas byl do první poloviny nerozhodný 0:0. Ve druhé polovině se nám dařilo více a dali jsme dva góly. První gól jsme dali v čase 2:35 a hned po 19 vteřinách další, oba góly skóroval Štěpán Diviš, první gól asistoval David Löffelmann a druhý gól asistoval Vojtěch Makovec. Ke konci zápasu byl vyloučen David Altynski za sekání na dvě minuty. Určitě jsme hráli aktivněji než v prvním zápase proti FBK Davle.

Měli jsme dobře nakročeno postoupit zpátky do prvního koše, ale bohužel se proti SKV nezadařilo a prohráli jsme těsným výsledkem 4:5. Možná tento zápas mohl dopadnout lépe, kdyby se občas Vojtěch Makovec i trefil do té brány a ne jen do brankáře nebo mimo. První polovina zápasu skončila vyrovnaně, a to 2:2, kdy gól dával David Altynski a Vojtěch Makovec. Do druhé poloviny zápasu jsme asi nastoupili s přístupem, že je to jasná výhra, bohužel to byl pravý opak a dostali jsme 3 rychlé góly a bylo jasno, i přesto, že jsme se začali snažit a dali jsme 2 góly, tak to nestačilo. Nakonec se dokonce nechal vyloučit Štěpán Diviš a to pohřbilo všechny naše naděje.