REPORTY TRENÉREK MLÁDEŽE Z VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ

14. listopadu 2018
REPORTY TRENÉREK MLÁDEŽE Z VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ

Trenérky čtyř kategorií vám nabízejí pohled na odehrané zápasy jejich týmů v sobotu a neděli.

STARŠÍ ŽÁCI - Z. PURKRÁBKOVÁ
Celý turnaj jsme v sobotu odehráli v téměř domácí hale v Ruzyni, díky čemuž jsme měli početnou skupinu příznivců. Fanoušci nás hnali k atraktivnímu florbalu nahoru dolů, padalo poměrně dost gólů a každý se chtěl doma předvést. 
V prvním utkání jsme ubojovali vítězství 4:3 nad Benešovem. Slovo "ubojovali" sedí, neb ke konci jsme dohrávali pro hloupé vyloučení ve třech proti pěti.
Druhý zápas jsme prohráli s Tatranem 4:5. Dostali jsme rozhodující gól minutu před koncem z nájezdu a již jsme nedokázali reagovat. 
Na závěr jsme hráli o třetí místo s Bohemkou. V tomto zápase jsme si cvičili různé taktiky a rozehrávky, někteří obránci šli do útoku a naopak, aby si každý vyzkoušel něco jiného. Gól dával i nováček v týmu Adam Neugebauer, který během turnaje skvěle zapadl mezi kluky. Nakonec z toho byla bohužel prohra 3:4.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ - K. VRÁNOVÁ
Starší žákyně hrály v sobotu po měsíční pauze v hale na Jižním Městě. V prvním zápase proti Spartě jsme dost zaspaly první polovinu, po které byl stav 0:7, druhou půlku jsme sice vyhrály, ale výsledek byl nepříznivý 4:10.
Druhý zápas jsme odehrály proti Boleslavi, která byla favoritem. V první polovině se nám celkem dařilo držet tempo, ale pak se nám zranila vracející se gólmanka Anička, do branky musela nastoupit hračka z pole Kája a celkově jsme prohrály vysoko 0:10.
Do třetího duelu o páté místo jsme nastoupily proti SK Dvojka. Myslím, ze herně jsme byly lepší my, ale vymstilo se nám neproměňování šanci a výsledek byl 5:3 pro soupeře.




ELÉVOVÉ - A. JÍLKOVÁ
Na nedělní turnaj elévů jsme se sešli v hojném počtu 8+1. První zápas proti Kladnu byl boj. Držení míče bylo u obou týmů přibližně srovnatelné, ale nám se nedařila koncovka. Každý z chlapců chtěl dát gól a nikdo na něj nebyl ochotný nahrát. Téměř na konci druhé třetiny se Kanonýrům podařilo vyrovnat a my jsme měli co dělat, abychom opět urvali vedení. Nakonec jsme vyhráli 7:5. 
Druhý zápas s Wizards Orange probíhal podobně jako předchozí. Zvítězili jsme hlavně zásluhou gólmana Jakuba Streckera a ostrostřelce Jakuba Peremského, který dal čtyři devíti branek. Utkání jsme zvládli poměrem 9:7.
Zápas o postup jsme rozhodli už v první polovině, když jsme vedli 5:0. Proto jsme se rozhodli do druhé poloviny vnést malou úpravu pro vstřelení gólů - pouze po nahrávce z první. Klukům se povedlo vstřelit tímto způsobem šest branek z devíti. Vyhráli jsme 14:2 a díky tomu se posouváme do 3. koše.



ELÉVKY - M. HRBKOVÁ
Elévky v neděli zamířily na malé hřiště Jedenáctky. V ranním utkání pohodlně přehrály holky z Chodova a nastřílely jim dvouciferné číslo. Naši branku hájila nová hráčka Eva a za svůj výkon má velkou pochvalu!
Druhý zápas jsme hrály proti Tygřicím z Mladé Boleslavi. Jejich výšková převaha a herní projev nás bohužel dostal na kolena a naše brankářka Monča dostala zabrat.
O třetí místo pak holky, pod vedením kouče Ládi, hrály s Black Angels, které porazily 7:2.
Tento turnaj za nás odehrály výtečně nové hráčky Eva, Aneta, Eliška a Ivana - díky! Z turnaje si odnášíme nejen zpocené dresy, super pocity z hezké hry, ale i náramky upletené v turnajové pauze.