JAK SE VEDLO NAŠIM DĚVČATŮM PŘI VÍKENDOVÝCH ZÁPASECH?

11. února 2019
JAK SE VEDLO NAŠIM DĚVČATŮM PŘI VÍKENDOVÝCH ZÁPASECH?

Přečtěte si reporty o výjezdech našich elévek a dorostenek. Podařilo se přivézt body?

ELÉVKY 
Elévky vyrazily na své zápasy do Mladé Boleslavi, kde si zahrály hned čtyři zápasy. První, proti Black Angels, byl v celém svém průběhu velmi vyrovnaný, čemuž odpovídá i konečný výsledek 5:4 pro naše bojovnice. Druhý zápas odehrály Longhornky proti domácímu celku z Boleslavi, se kterým však i přes bojovný výkon bohužel prohrály. Následovaly zápasy s Chodovem a se Spartou, které si holky již náležitě užily a v obou dokázaly vyhrát. Zajímavostí je, že se každé hráčce podařilo vstřelit během víkendu alespoň jeden gól.

DOROSTENKY
V sobotu vyrazily dorostenky odehrát tři utkání do Kralup. Hned první ranní zápas proti místnímu klubu nedopadl zrovna podle jejich představ. Střely létaly vysoko a daleko od branky soupeře, chyběla rozvaha v zakončení. Soupeřky naše bojovnice rozhodně nešetřily, čemuž napovídá i konečné skóre zápasu 1:7.

Pro druhý zápas proti Vosám dostaly holky jednoduchý a jasný pokyn: „každá dáte dva góly". Splněno! Monča Prokopová, která toho dne slavila narozeniny, nastřílela dokonce hattrick a holky vyhrály 11:7. Pohledově hezký florbal se spoustou nahrávek a přesných zakončení.
Do třetího zápasu proti vedoucímu celku tabulky, Benešovu, nastoupila devčata natěšená z předchozího zápasu. Ještě v poločase vedly 2:0, ale pak se bohužel strhla benešovská kanonáda a mladé Longhornky prohrály zápas v poměru 3:7. Závěrečnými chlebíčky tedy alespoň oslavily narozeniny, hezké góly a jednu výhru.