I KLUCI MAJÍ ZA SEBOU VÍKENDOVÉ BOJE. JAK SE JIM DAŘILO? POTRÁPILI SOUPEŘE?

12. února 2019
I KLUCI MAJÍ ZA SEBOU VÍKENDOVÉ BOJE. JAK SE JIM DAŘILO? POTRÁPILI SOUPEŘE?

Náročný víkendový program má za sebou náš nejmladší chlapecký celek. Starší žáci se skvěle předvedli v domácí hale v Chýni. Přečtěte si krátký report.

ELÉVOVÉ
Návrat po pořádání ze čtvrtého do druhého koše byl tvrdý. První zápas s Olympem byl těžký, chlapci se museli vracet do rychlejšího tempa. Velmi nám navíc chyběl náš ostrostřelec Kuba Peremský. Kluci si sice vytvořili několik pohledných akcí, ale stačilo to pouze na remízu 4:4.

Unhošť, se kterou jsme hráli druhý zápas, byla po všech stranách lepší. Nám se povedly jen dva "kousky", oba zásluhou Kryštofa Najmana.

Díky nižšímu počtu obdržených gólů jsem se vrhli do utkání o 3. místo. V něm už ale byli kluci utahaní, což se také odrazilo na výsledku. Odcházíme se 4. místem.


STARŠÍ ŽÁCI
Na turnaj v domácí hale se kluci sešli v hojném počtu 11+1. Náš nový gólman poprvé odchytal všechny tři zápasy. V prvním utkání proti Startu se sem tam objevila velmi pohledná útočná akce a v polovině jsme vedli 3:0. Za tohoto stavu jsme bohužel ztratili produktivitu, a tak na tabuli brzy svítilo 3:3 a jeli jsme od začátku. Výsledek 5:3 sice naštěstí pojistil dvacet sekund před koncem Honza Sátra, ale byly to nervy.

Druhý zápas jsme hráli proti celku Tatranu. Zbytečně jsme se asi zalekli velkého jména soupeře a trvalo deset minut než otevřel skóre Adam Neugebauer. Bohužel jsme zaspali začátek druhé poloviny a Tatran s námi držel krok až do devatenácté minuty zápasu. Pak jsme se naštěstí rozstříileli, tři kluci "udělali" tři body a finální vysledek již vypadá docela dobře - 7:4. 

Finále jsme proti s celku Říčan. Utkání by asi šlo popsat jedním slovem: opatrné. Sešly se dva vyrovnané týmy, čemuž nasvedčuje i konečný výsledek 1:0.

Za první místo jsme sice velmi rádi, ale stále je zde prostor pro zlepšení. Je ale možné, že při dalším takovém turnaji by Zuzka prý mohla přemýšlet o snížení své "odměny" z minula. Uvidíme!