CHCEME SI PLAY OFF UŽÍT A NECHAT V NĚM MAXIMUM.

6. března 2019
CHCEME SI PLAY OFF UŽÍT A NECHAT V NĚM MAXIMUM.

Hlavní trenér žen Ladislav Hrma odpovídal na dotazy k blížícímu se osmifinále 1. ligy žen.

1) Jak jsi spokojený se soupeřem do osmifinále?
Není to tak, že bych byl spokojený, ale byly z mého pohledu určitě mnohem horší varianty.
Všichni jsme v týmu očekávali někoho ze silného dua SKV, Bolka, takže nejenom mě překvapilo, jak to nakonec dopadlo. Možná i Soběslav očekávala jiného soupeře.

2) Co očekáváš od této série?

Myslím, že zápasy nebudou jiné než v základní části, takže se dají očekávat vyrovnané bitvy. Soběslav má dobrý tým včetně několika individualit, které dokážou rozhodovat zápasy. 
Musíme se kvalitně připravit a naladit zejména v hlavách, to bude důležité.

3) Jaká je nálada v týmu před víkendem?

Doléčujeme zranění a nemoci, tmelíme partu a chystáme se takticky na soupeře.  Nálada je zdravě nervózní, ale tak to musí být. 
Holky se těší a mají obrovskou motivaci ukázat jako tým, co v nich je. Všichni si chtějí play off užít a nechat v něm maximum. Uvidíme, na co to bude stačit.

4) Podpora fanoušků bude důležitá, co by si jim vzkázal?

To je podle mě jeden z faktorů, který může být rozhodující. I když je to otřepané klišé, ale pro Soběslav jsou fanoušci v domácí hale šestý a možná i sedmý hráč. Proto doufám, že si najde někdo cestu i na nedělní venkovní zápas, aby to naše holky měly jednodušší. Velmi rádi bychom vytvořili u nás v hale také dalšího "hráče". Se skandováním za zády se zkrátka hraje lépe. Přijďte udělat pořádný kotel, holky vás potřebují.