NAŠE MLADÉ PUŠKY TAKÉ VYBĚHLY NA PALUBOVKY, JAK SE JIM VEDLO?

12. března 2019
NAŠE MLADÉ PUŠKY TAKÉ VYBĚHLY NA PALUBOVKY, JAK SE JIM VEDLO?

O víkendu nebojovaly jen ženy. I naše elévky a starší žáci se utkali s nepříjemnými soupeři.

ELÉVKY
V sobotu 9.3. vyjely naše nejmladší hráčky do Chýně pořádat druhý koš, i když si na minulém turnaji vybojovaly právo startu v koši prvním. Holky se sešly v krásném počtu sedmi hráček. První dvě utkání hájila domácí branku vynikající Kačka. Do prvního zápasu proti Startu98 vlétly holky po hlavě a diváci mohli obdivovat krásné akce, protože góly padaly hlavně po nahrávkách. Výsledek 12:3 odpovídal průběhu zápasu. Ve druhém zápase Texasanky nedaly Dračicím z Mladé Boleslavi šanci na zakončení, zejména výborně bránily. Jejich góly naopak padaly po skvěle řešených individuálních akcích a na konci zápasu na tabuli zářilo skóre 8:1. Finálový zápas proti Bohemians už byl vyrovnanější. Zápas zdobyly urputné souboje u mantinelů i přesné střely. Holkám viditelně ubývaly síly, gólmanka Bohemky navíc chytala skvěle. V naší brance se ale předvedla Evička, která pustila jen dva góly. Holky soupeřkám nadělily gólů pět, což přineslo nejen vítězství v zápase, ale také v celém trunaji. Naše bojovnice ukázaly, že se do prvního koše na minulém turnaji probojovaly právem. Těšíme se na další turnaj!


STARŠÍ ŽÁCI
O víkendu kluky čekaly zápasy v hale Eagles. Vybaveni teplými funkčními věcmi vletěli kluci do prvního zápasu, kdy již po třinácti vteřinách skóroval Michal Havlíček. Do poloviny zápasu dali naši borci ještě tři branky. Bohužel je to malinko uspalo, takže na konci ještě museli bojovat. Nakonec však Bohemku porazili v poměru 7:3. Kluci se po dlouhě době sešli ve větším počtu, což je, v kombinaci s výsledkem prvního zápasu, chválihodné.
V druhém zápase kluci bohužel nenavázali na dobré tempo a s celkem Říčan zejména neběhali. Zaspali první polovinu, což je stálo celý zápas. Prohra 3:4. 
Ve třetím zápase se o umístění utkali s celkem Kralup. Bohužel přestřelka 7:10 vyzněla lépe pro soupeře.
Kluci tímto turnajem přivítali i dalši posilu, Petra Remiše, který se hned v prvním zápase přihlásil o první kanadské body hezkou gólovou nahrávkou. Vítej v Texasu!

Vyhlášena nová motivace trenérů: 
Pokud kluci zakončí sezónu v osmém koši, půjdou na paintball! :-)