MUŽSKÝ CELEK UDĚLAL O VÍKENDU DALŠÍ KROK NA CESTĚ ZA POSTUPEM

19. března 2019
MUŽSKÝ CELEK UDĚLAL O VÍKENDU DALŠÍ KROK NA CESTĚ ZA POSTUPEM

Muži "A" chtěli o víkendu navázat na minulý dvojzápas a přidat ideálně stejný počet bodů do tabulky. Povedlo se?

Muži "A" chtěli o víkendu navázat na minulý dvojzápas a přidat ideálně stejný počet bodů do tabulky. V cestě jim tentokrát stály dva týmy ze spodních pater tabulky.

První zápas - Las Plantas
Nejdříve byl na řadě celek Las Plantas, který v prvním vzájemném zápase dokázal Texas porazit. O motivaci tedy nebyla nouze. Texas vstupoval do hry opartně, přeci jenom se od soupeře očekávalo velké nasazení a chuť po výhře - Las Plantas bojují o setrvání v lize.  To se ale nekonalo. Soupeř byl od první minuty odevzdaný a Texas si zkušenou hrou dokráčel k pohodové výhře 8:3. Za zmínku stojí střelecké "utrhnutí ze řetězu" v podání Jirky Petra a stý týmový gól v sezóně od Honzi Větrovského. Týmová pokladnička už se těší.

První zápas - Hlásná DDM Praha 10
Druhý zápas byl o parník těžší. Supeř, posílen o hráče z národní ligy, budil respekt. Texasu se povedl vstup do utkání, když si rychle vybojoval vedení 2:0. Netrvalo dlouho a Hlásná vyrovnala. Po první třetině byl stav 3:3. Ve druhé třetině rozšířil Texas sestavu o třetí útok a bylo to znát, energie týmu i celkové tempo zápasu šly nahoru. Díky tomu se povedlo vyhrát třetinu 2:0. Začátek třetí třetiny byl divoký. Hned v úvodní minutě se prosadily oba týmy. I přes komplikace v podobě dvou vyloučení v závěru si však nakonec Texas dokráčel pro druhou výhru dne v poměru 6:4.

Do konce sezónu chybí mužům ještě čtyři zápasy a boj o třetí příčku je tak stále otevřený.