NAŠE MLADÉ BOJOVNICE MAJÍ ZA SEBOU DALŠÍ VÍKENDOVÉ ZÁPASY. JAK SI JE UŽILY?

20. března 2019
NAŠE MLADÉ BOJOVNICE MAJÍ ZA SEBOU DALŠÍ VÍKENDOVÉ ZÁPASY. JAK SI JE UŽILY?

Naše mladší žákyně mají za sebou premiérové zápasy v prvním koši a rozhodně se neztratily. Dorostenkám i přes srdnatý výkon chyběla trocha toho štěstíčka.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ
V sobotu odehrály mladší žákyně turnaj v Mladé Boleslavi. Texasanky hrály poprvé v prvním koši a vedly si velmi dobře. Ačkoli holky prohrály všechna utkáni, zaslouží si pochvalu. Držely se soupeři krok, nevadilo jim vyšší tempo a bylo vidět, že je hra baví. První zápas proti Spartě prohrály poměrem 8:6. V druhém zápase proti celku Boleslavi chyběl opravdu jen malý kousek k vítězství. Holky prohrály 9:10. V posledním zápase o umístění nastoupily naše bojovnice proti Tatranu. Bohužel, i toto klání prohrály o jeden jediný gól. Nezbývá, než trénovat dále a pracovat na zlepšení. Příště může být vše jinak.


DOROSTENKY
Dorostenky odehrály sedmý turnaj v hale na Kotlářce. První zápas s Vosami Praha nezačal úplně ideálně a po první polovině prohrávaly holky 2:5. Druhá polovina ale patřila Texasu. Texasanky vyrovnaly utkání na 6:6, dlouho se snažily urvat výhru na svoji stranu, ale i přes velké množství šancí se gól vstřelit nepodařilo a zápas skončil remízou. Dalším soupeřem byl Benešov. Holky bojovaly, ale přesné střely soupeře a náš nedůraz spojený s nepřesností nahrávek vedl k prohře 6:10. Poslední utkání bylo proti celku z Kralup. Zápas začal dobře a po prvních sedmi minutách zápasu Texas vedl 3:0. Potom ale začaly docházet síly a přibývalo chyb ve hře, což zapříčinilo výhru soupeře 4:9. Holky celý turnaj odmakaly, ale zvláště v prvním zápase zkrátka chybělo trocha toho štěstíčka.