ELÉVKY A STARŠÍ ŽÁKYNĚ O VÍKENDU TAKÉ VYBĚHLY NA HŘIŠTĚ. JAK SE JIM VEDLO?

28. března 2019
ELÉVKY A STARŠÍ ŽÁKYNĚ O VÍKENDU TAKÉ VYBĚHLY NA HŘIŠTĚ. JAK SE JIM VEDLO?

Za elévky nám sepsaly krátké, ale výstižné shrnutí přímo hráčky. Starší žákyně zhodnotila trenérka. Bylo co chválit?

ELÉVKY - shrnutí zápasu přímo od hráček
Na začátku zápasu jsme si mysleli, že naše Longhornky vyhrajou. Po první polovině Texas vyhrával. Ještě 45 vteřin před koncem zápasu vyhrávali o gól, ale po patnácti vteřinách CHODOV vstřelil srovnávací gól. Zápas nakonec skončil 8:8.?

Druhý zápas takové naděje nepřinášel. Sparta ale naštěstí nebyla ve formě, což Longhornkám dávalo šanci na zajímavý výsledek. Na začátku Texas vyhrával již o tři góly. Nakonec Longhornky vyhrály poměrem 7:4. ??.  Poslední zápas holky prohrály 14:4 , ale i tak se umístily na skvělém druhém místě.??


STARŠÍ ŽÁKYNĚ
Starší žákyně se sešly v Letňanech ve slabém počtu sedmi hráček do pole a branku hájila Anička. Proti Pantherkám v prvním zápase ukázaly holky bojovnost. Po první půlce prohrávaly o tři góly 1:4, zato ve druhé polovině utkání nastala divoká přestřelka, která byla až ke konci zakončená ve prospěch Panthers 6:9. Do druhého utkání s Chodovem Blue hráčky nastoupily už unavené a bohužel po deseti minutách prohrávaly již 0:4. Pár hezkých individuálních akcí zakončených góly do branky soupeře nestačilo a konečný stav 3:13 poslal holky do boje o 5.-6.místo. To si rozdaly ve vyrovnaném utkání s SK Dvojkou, nakonec došlo i na finální nájezdy. V nich se projevila větší šikovnost a trocha štěstí Dvojky a holky prohrály i třetí zápas.