SPANILÁ JÍZDA NAŠICH ELÉVEK

12. dubna 2019
SPANILÁ JÍZDA NAŠICH ELÉVEK

Nekompromisní výkon předvedly o víkendu naše elévky. Porazily všechny tři soupeře a svůj víkendový turnaj zcela ovládly.

SHRNUTÍ ZÁPASŮ - ČLÁNEK PŘÍMO OD HRÁČEK
První zápas jsme hrály proti Spartě. Do branky nastoupila Kateřina Vlachová. Soupeř přijel na turnaj v malém počtu a tak jsme měly větší šanci. První poločas jsme vyhrály poměrem 5:2. V druhé polovině začal být soupeř o něco aktivnější, ale i přesto jsme dokázaly vyhrát 9:5.

Druhý zápas jsme hrály proti Tigers. Do branky šla Tereza Kvízová. První polovinu jsme soupeře drtily. Druhá polovina už byla o něco napínavější, ale nakonec jsme stějně dokázaly vyhrát 8:5, a tak jsme skončily první ve skupině.

Třetí zápas byl proti Mladé Boleslavi, která nás na minulém turnaji rozdrtila poměrem 4:14. Mirka nám po minulém zápase řekla, ať si z toho nic neděláme, že je přístě porazíme. A tak se také stalo. Do branky nastoupila Eva Budinová. Do zápasu jsme šly s tím, že je to nejtěžší soupeř a že se musíme hodně snažit. Byl to hodně vyrovnaný zápas, ale nakonec jsme ho vyhrály 5:3. Na turnaji jsme skončily první. #nahodrohy