ZAKONČENÍ SEZÓNY V PODÁNÍ STARŠÍCH ŽÁKŮ

2. května 2019
ZAKONČENÍ SEZÓNY V PODÁNÍ STARŠÍCH ŽÁKŮ

I starší žáci mají za sebou svá poslední vystoupení. V pražských Kobylisích nastoupili proti třem silným soupeřům, jak se jim dařilo?

Na poslední letošní turnaj zavítali starší žáci do haly v Kobylisích. První zápas proti Neratovicím byl poměrně zahřívací. V druhé půli kluci polevili, ale i tak udrželi pohodlnou výhru 5:3. Hattrik navíc zaznamenal Vangi Zingopis.

Druhý zápas s Mělníkem by se dal označit spíše jako "rugby". Výsledkem je ubojovaná výhra 6:5. Zpětně je potřeba ocenit morálku týmu, kluci udrželi úroveň hry a vzájemně se vedli ke sportovnímu chování.

V zápase o první místo Texaské borce čekali Wizzardi. Bohužel, našim klukům asi došlo střelivo, s jedním vstřeleným gólem se totiž špatně vyhrává. Je třeba uznat, že soupeř byl lepší a jeho výhra 1:3 je zcela zasloužená.

Hodnocení trenérky Zuzky:
Bohužel jsme sezónu nezakončili vítězným zápasem, ale i tak myslím, že se za své výkony nemusíme stydět. Občas byly výsledky jako na houpačce, ale klukům nedošel zápal do hry a sranda mimo hřiště po celou dobu. Bohužel koncový koš znamená prohranou sázku. Do další sezóny je potřeba hodně zapracovat, ale věřím, že budeme bojovat o mnohem vyšší příčky, tým na to rozhodně má. Těším se s klukama na letní turnaje a soustředění. #jsmejedentym