JAKÁ BYLA SEZÓNA: ELÉVOVÉ

28. května 2019
JAKÁ BYLA SEZÓNA: ELÉVOVÉ

Sezóna už skončila a je čas bilancovat. Postupně vám přineseme krátké rozhovory s trenéry a trenérkami všech našich družstev. Začínáme od těch nejmenších. O dojmy ze sezóny ELÉVŮ se s vámi podělí ANNA JÍLKOVÁ.

1) Jak jsi spokojená s týmem za celou sezónu. Co se povedlo a naopak nepovedlo?

Na začátku sezóny jsme se trápili s malým počtem hráčů na turnajích. Začínali jsme v předposledním koši a sezónu jsme zakončili ve druhém. Pro většinu kluků to byl poslední rok trojkového florbalu, od příští sezóny začínají velký florbal a já věřím, že budou makat pořád stejně tvrdě a hra v pěti pro ně nebude problém.


2) Kdo z týmu si zaslouží extra pochvalu?

Je těžké určit někoho, kdo by si zasloužil speciální pochvalu. Jádro týmu složené například z Ondry Sátry, Vojtěcha Makovce nebo Jakuba Peremského, kteří zároveň byli tahouny týmu, lehce mezi sebe přijmuli nové hráče a vytvořilo skvělý kolektiv. Kluci se v trénincích i zápasech navzájem hecovali k lepším výkonům a při prohrách stále drželi spolu.


3) Jak budeš trávit pauzu před další sezónou?

V podstatě celé léto opět věnuji florbalu. Plánuji soustředění s dětmi, či příměstské tábory. Podstatnou část věnuji i své vlastní hře za ženy: tréninkům, soustředění a turnajům.


4) Co by si vzkázala svým svěřencům na letní prázdniny?

Užít si je naplno a hlavně nabrat síly na novou sezónu.