JAKÁ BYLA SEZÓNA: STARŠÍ ŽÁCI

25. června 2019
JAKÁ BYLA SEZÓNA: STARŠÍ ŽÁCI

Poslední kategorií z mládeže je tým starších žáků, o které se stará trenérka ZUZANA PURKRÁBKOVÁ.

1) Jak jsi spokojená s týmem za celou sezónu. Co se povedlo a naopak nepovedlo?

Už to je nějakou chvíli, kdy jsme dohráli, a tak mohu hodnotit konstruktivně. Jsem ráda, že se k týmu připojily postupně nové posily, které také zapadly do kolektivu. Nebylo mnoho turnajů, kde by nás bylo málo, to je super. Společně jsme sezónu zakončili turnajem v Ostravě, kde jsme podobné otázky řešili a věřím, že kluci vědí, co se v sezóně i na turnaji nepovedlo a budeme na tom společně makat. Do nové sezóny pro kluky mám pár novinek, které je doufám posunou výš, nejenom florbalově.



2) Kdo z týmu si zaslouží extra pochvalu?


Florbal pro mě není otázka jednotlivců, ale celého týmu. Takže chválit někoho konkrétně nebudu. Kdo si zaslouží obrovskou pochvalu jsou rodiče, kteří s námi jezdí, povzbuzují kluky a jsou naší velkou podporou.



3) Jak budeš trávit pauzu před další sezónou?



V červenci se vypínám a od florbalu si trošku odpočinu. Chystám se do hor a konečně budu mít čas i na jiné sporty, které mám ráda. V srpnu díky ženské přípravě a soustředění kluků pak opět naskočím k florbalu.


4) Co by si vzkázala svým svěřencům na letní prázdniny?


Ani nevím, zda je potřeba něco vzkazovat... Prázdniny jsou u nás téma už dva měsíce a kluci jsou na nich myšlenkama tak měsíc... Někteří mají letní brigády, ti ať si užijí první pracovní povinnosti. Těm, kteří jedou s rodiči do Chorvatska či Norska hodně slunečných dnů a s ostatními se uvidíme v Zákupech na týmovém soustředění.