BÉČKO ŽEN SI S CHUTÍ ZASTŘÍLELO

27. září 2019
BÉČKO ŽEN SI S CHUTÍ ZASTŘÍLELO

První turnaj nové sezóny v novém složení, pod novým klubem a v nových dresech.

TEXAS LONGHORNS vs. Black Angels

Celý zápas by se dal v podstatě shrnout do jedné věty - hra byla vyrovnaná v průběhu celého zápasu. Soupeřky rychle přistupovaly k našim hráčkám, takže nebyl čas vymýšlet nějaké složité přechody do útoku. Chvilku trvalo, než jsme se rozkoukaly a uvědomily si, že musíme střílet, střílet a střílet. Hned na začátku jsme si vytvořily jednobrankové vedení, které soupeřky v průběhu celého zápasu dorovnávaly. Do vedení jsme je ale nepustily a navíc 3 minuty před koncem zápasu jsme utekly o 2 branky a vedení si takto udržely. Konečné vítězné skóre 5:3.

TEXAS LONGHORNS vs. FBC Pitbulls Kolín: Pitbullky

Oproti předchozímu zápasu bylo více místa na rozehrávku a zakončení. Soupeřky k nám tolik nepřistupovaly. Na druhou stranu, když už se rozhodly bránit "na tělo", pak člověk končil rovnou za mantinelem. Celkově obrana soupeřek nepracovala, jak měla a proto jsme se často dostávaly do přečíslení. Na zakončení byl dostatek času a vždy se našla nějaká volná spoluhráčka. Dočkaly jsme se také dvou přesilovek a z toho jedna úspěšně proměněná. Bohužel ani naše branka nezůstala netknutá, tečovaná střela se kvůli chumlu před brankou přecijen do sítě dostala. Pitbullkám jsme to za to 10x vrátily. Konečné skóre příjemných 10:1.


Na závěr bychom rádi vyzdvihli výkon Péti Gregorové, která jezdila celou dobu po hřišti jako čert a připravila hromadu gólových akcí.