REPORTY Z VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ MLÁDEŽE

7. listopadu 2018
REPORTY Z VÍKENDOVÝCH TURNAJŮ MLÁDEŽE

Mladým Texasanům a Texasankám se o víkendu poměrně dařilo. Všechny tři týmy, které zasáhly do bojů, bodovaly minimálně ve dvou utkáních.

DOROSTENKY
Dorostenky vyrazily opět po čtrnácti dnech do Benešova. Cíl byl jasný, urvat alespoň jednu výhru. První zápas s Benešovem holky prospaly, nedostaly se do tempa a prohrály vysoko 1:9. Trenérka nastolila novou obrannou taktiku a holky ve druhém zápase porazily Vosy 5:3. Se zvednutým sebevědomím pak nastoupily na Kralupy a vrátily jim minulou vysokou prohru. Na tabuli svítilo 7:2 pro Texasanky, které si odvezly zasloužených šest bodů!


MLADŠÍ ŽÁCI

Texasánci odjeli z turnaje v Příbrami s bilancí jedné výhry, remízy a prohry. V prvním zápase porazili Falcony 3:0, utkání s domácím týmem skončilo nerozhodně. V souboji o první místo ale prohráli s Mladou Boleslaví 2:6. 
"Kluci docela makali. Po prvních dvou zápasech dostali za odměnu palačinky, a'la pozdrav z lázní od hlavního trenéra Jirky Podlahy.", zhodnotila turnaj trenérka Zuzka Purkrábková.


MLADŠÍ ŽÁKYNĚ
Domácí hala v Chýni mladým Texasankám svědčila. Ve vítězném utkání proti SKV dala pět gólů Bára Kotábová a hlavně ona zařídila vítězství 7:3. Drama s Olympem rozhodly holky v prodloužení a slavily vítězství 5:4 v prodloužení. Zápas o umístění s FbŠ Bohemians přiblížila trenérka Miroslava Nováková: "Zápas s Bohemkou byl ovlivněný tím, že v první polovině holky nechtěly moc běhat. Navíc se zranila Eliška Krupičková, která v prvním utkání nešťastně spadla na rameno. Ve druhém bohužel znovu a nateklo jí to, takže turnaj nedohrála."