ZASLOUŽENÝ POSTUP STARŠÍCH ŽÁKYŇ

11. listopadu 2019
ZASLOUŽENÝ POSTUP STARŠÍCH ŽÁKYŇ

Domácí turnaj v Chýni se povedl.

Pohled hráčky Karolíny Bláhové:

V sobotu 9.11. jsme se sešly na další turnaj starších žákyň v dost hojném počtu. První zápas jsme hrály s Novým Strašecím. Zápas začal v 9:40 a vstoupily jsme do něho s chutí vyhrát a oplatit tak Strašecímu minulou porážku. Skóre jsme otevřely už v 1. minutě, kdy se trefila Markéta Šichová. A první půle zápasu pro nás byla vítězná, protože jsme vedly 2:0. V druhé půlce jsme skoro polevily a na tabuli svítil výsledek 3:3. Druhý zápas jsme hrály ve 12:45 proti SK Dvojka Praha. Ta remizovala s Novým Strašecím, takže my jsme je potřebovaly porazit abychom mohly hrát o první místo a postup do vyššího koše. Zápas otevřela Anetka. Po první půli jsme vedly 1:0. Ve 21. minutě zápasu bylo srovnáno na 3:3, ale nakonec jsme vyhrály 5:3 i zásluhou Anetky, která pomohla druhým gólem. V posledním zápase o postup do vyššího koše jsme se utkaly s Prague Tigers Nehvizdy ve 13:30.
V prvních 13 vteřinách se trefila Barča Kotábová. První půli jsme vyhrály 7:1, v druhé půli nám už moc sil nezbývalo. Nakonec na tabuli svítil výsledek 11:4. Myslím si, že jsme tento turnaj odmakaly úplně všichni. Zaslouženě postupujeme do vyššího koše, také díky klukům, kteří nás přijeli podpořit. Díky holky za super turnaj.




Komentář trenérky Kateřiny Vránové:


Na tomto turnaji bylo vidět zlepšení v naší útočné hře, kdy se nám dařilo lépe přecházet s balonkem na polovinu soupeře a vytvářet si šance. To se projevilo větším počtem vstřelených branek hlavně ve třetím zápase a můžeme tak slavit postup do vyššího koše. Ráda bych vyzdvihla velký pokrok Andy a Evy v bráně, které na sobě pracují s pomocí trenéra golmanů Pepy. Za zmínku také stojí 5 gólů Báry Kotábové a 5 asistencí Káji Bláhové, kterými se holky blýskly ve třetím zápase. Ráda bych ale pochválila všechny hráčky, protože všechny zápasy odmakaly naplno a byl vidět týmový výkon.