KEMP ŽÁKYŇ OČIMA SAMOTNÝCH AKTÉREK

2. září 2018
KEMP ŽÁKYŇ OČIMA SAMOTNÝCH AKTÉREK

Jak si holky užily třídenní program? Jaké aktivity je čekaly, koho potkaly a co třeba jedly? To vše v následujícím souhrnu, který vám samy sepsaly a my vám ho přinášíme v nezměněné podobě.

Středa 29. 8. 2018
Sraz byl v 8:45 na nádraží Ruzyně. Na sraz jsme přijely jako první a musely jsme čekat na trenéry (Kačku s Láďou). Pak jsme poprvé nastoupily do našeho vlaku, který nás odvezl do Jenče. Po cestě jsme poslouchaly písničky. Dorazili jsme do haly, převlékli se a začaly trénovat. Hrály jsme mrazíka, piškvorky, ocásky a nakonec jsme hrály florbal. Pak nás z haly vyhodili basketbalisti, tak jsme šli na oběd do restaurace U Smrku, oběd byl moc dobrý. Měli jsme na výběr: Kuřízek s bramborem nebo těstoviny se špenátem a kuřecím masem. Potom jsme jeli do centra Prahy do muzea smyslů. Moc jsme si to tam užili, bylo tam zrcadlové bludiště, levitující kohoutek… Potkali jsme tam známého youtubera. Jeli jsme zpět a rozešli se domů. Ještě večer nás ale bolela hlava ze všech těch hlavolamů.
#texaslonghorns

 

Čtvrtek 30. 8. 2018
Trénink: Trénink jsme měli s Mirkou. Na tréninku jsme obíhaly kužely a střílely na bránu. Také jsme si zahrály zápas – malý turnaj. Před tréninkem jsme si zahrály na rozběhání mrazíka. Hrály jsme i soutěže v týmech.

Oběd: Na oběd jsme šly do restaurace U Smrku a daly jsme si špagety Bolognese se sýrem a někteří měly rizoto.

Toboga Fantasy: Jely jsme autobusem na Zličín do Toboga Fantasy. Byly tam různé atrakce a Monča s Bárou si tam našly i kamarády. Byly tam klouzačky, trampolíny, prolézačky a drak + bufet.

Zápas žen:  Večer jsme se byly podívat na zápas žen na Vinohradech a hrály proti Vinohradům. Bylo to velmi napínavé, ale i přesto to skončilo 3:0 (bohužel pro Vinohrady). Zahrály jsme si na moderátory pomocí flašky Fanta. 

Pátek 31. 8. 2018 
Ráno jsme se sešli v 8:45 na Starém náměstí. Potom jsme jeli autobusem a metrem do lanového centra Proud. V lanovém parku jsme dostali lekci, jak jistit ostatní. Potom jsme zkoušeli prolézat překážky, které byly 9 metrů vysoké. Vyzkoušeli jsme si jak týmové, tak individuální překážky. Většina se na ně bála jít. Byli jsme tam do 12:00 a potom jsme šli na oběd do luxusní restaurace Pizza Colosseum. Tam jsme si dali šunkovou pizzu. Byla výborná! Po pizze jsme jeli metrem na Petřiny a potom jsme šli pěšky do Hvězdy. Tam jsme čekali na Ladislava a mezitím jsme hráli městečko Palermo. Potom jsme si zahráli superschovku. Po superschovce jsme začali psát tento zápis.
#nahodrohy

Všechny fotografie z kempu žákyň naleznete ve Flickr galerii ZDE.