JAKÁ BYLA SEZÓNA: ELÉVKY

7. června 2019
JAKÁ BYLA SEZÓNA: ELÉVKY

Po elévech jsou nařadě i nejmladší členky klubu. Vyzpovídána byla trenérka KATEŘINA VRÁNOVÁ.

1) Jak jsi spokojená s týmem za celou sezónu. Co se povedlo a naopak nepovedlo?

S týmem elévek jsem celkově velmi spokojená. Na začátku sezóny se zdálo, že budeme rádi, když zápasy odehrajeme. Pak se ale povedlo do týmu přivést několik nových hráček. Dostali jsme se do prvního koše, kde jsme se prakticky celou sezónu umísťovali na medailových pozicích a několikrát se nám ho podařilo vyhrát. Důležitější ale je, že se holky hodně zlepšují i individuálně a to je velký příslib pro Texas do vyšších kategorií. Většina holek je totiž ročník narození 2008, takže tato sezóna byla v elévkách jejich poslední a myslím, že na ni jen tak nezapomenou.


2) Kdo z týmu si zaslouží extra pochvalu?


Holky si zaslouží pochvalu všechny, protože s velkým nadšením chodí na tréninky i na zápasy a neustále se zlepšují. Navíc většina z nich hraje i za mladší žákyně, kde se rozhodně neztratí a předvádějí i tam velmi dobré výkony.
Jo a pokud si někdo zaslouží opravdu extra pochvalu, jsou to určitě rodiče, kteří skvěle fandili na všech zápasech.


3) Jak budeš trávit pauzu před další sezónou?


Teď si užiju chvíli klid od florbalu. Ale už zanedlouho začnu s přípravami na další sezónu. Po hráčské stránce to bude letní příprava a jako trenér se určitě budu snažit načerpat novou inspiraci. A také se objevím na letním soustředění.


4) Co by si vzkázala svým svěřencům na letní prázdniny?


Holkám bych vzkázala (a také jim to určitě řeknu), aby si užily léto podle svých představ a hlavně bez zranění nastoupily do další sezóny s chutí se dále zlepšovat.