Ženy v oslabené formaci berou 4 body

28. listopadu 2023
Ženy v oslabené formaci berou 4 body

V sobotních ranních hodinách vyrazily ženy na zápasy do Kralup nad Vltavou, kde se utkaly s Neveklovem a Startem 98 C.

První zápas byl velmi vyrovnaný a odpovídal tomu i průběžný stav zápasu. V oslabené formaci to byl těžký zápas, který byl i tvrdý. Naštěstí se nám podařilo před koncem zápasu vyrovnat na 5:5 a vydržet tlak Neveklova. Na nájezdy byl bohužel silnější soupeř, a tak nás potěšil i jeden bod.

Druhý zápas byl o něco rychlejší, ale ze začátku florbalu moc nepobral. Nicméně se podařilo vstřelit první branku až na začátku druhé třetiny, a to bohužel soupeři. Po parádní nahrávce Andy Černé nás do hry vrátila Lucka Prokopová, která se po krátké pauze vrátila zpět na hřiště (pozn. redakce – doufáme, že nám Lucka příští turnaj přinese nějakou pozornost za první vstřelený gól po návratu). Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat a na konci třetiny jsme soupeřům ukázaly, kdo na hřišti velí. Konečný stav zápasu byl 8:1.

Našim obráncům se konečně začalo dařit, a tak si Andy Černá připisuje 3+3 (první hattrick v historii, gratulujeme ) , Míša Fischerová 4+1 a Andy Svobodová 2+2.

Ženy Texasu tedy stále vedou nejen celkovou tabulku, ale také tabulku asistencí (Maky Černá – 14) a vstřelených gólů (71).