ÁČKO ŽEN BEZ BODU

6. února 2020
ÁČKO ŽEN BEZ BODU

Texasanky sice nezískaly ani bod, ale v obou zápasech byly minimálně vyrovnaným soupeřem.

TEXAS - SKV = 2:7

Ženy odehrály velmi těžký víkend. Čekala je střetnutí proti prvnímu a třetímu týmu tabulky.V sobotu se hrálo velmi pozdě na Vinohradech. 
První třetina byla velmi opatrná a nepřinesla ani jednu branku. Ve druhé třetině už to bylo úplně něco jiného. Hlavně domácí hráčky se činily a rozvlnily síť hned pětkrát. Texasanky se trefily poprvé ve 35. minut střelou Anety Špičákové. Tato třetina skončila 5:2 a určila směr do konce zápasu. O druhou branku se postarala Míša Blovská.
Texas šel do třetí třeniny s větším odhodláním s utkáním něco udělat. Bohužel i přes několik vyložených šancí se nepovedlo vstřelit další branky. Naopak domácí navýšily své skóre o dvě branky.

TEXAS - PRAGUE TIGERS = 4:6


Druhý den zavítaly na domácí půdu do Chýně známé tváře. Přijel tréninkový partner Prague Tigers. Supeřky evidentně více připraveny na tento zápas měly výborný start a po první třetině vedly o tři branky. Druhá třetina nebyla o moc jiná a na tabuli po ní svítilo pro domácí hrozivé skóre 0:5.
Třetí třetina už byla o poznání lepší. Dílčí vítezství v této periodě 4:1 ale body nepřineslo. O branky Texasu se postaraly Verča Bašová, Aneta Špičáková a 2x Klára Zelinková.