ÚSPĚŠNÝ TURNAJ DOROSTENCŮ

10. února 2020
ÚSPĚŠNÝ TURNAJ DOROSTENCŮ

Zápasy pohledem borce z branky.

Komentář brankáře Jana Pikiho Piknera:

Dne 9.2. jsme hráli v hale BIOS na Kladně proti týmům Olymp florbal a Viking TJ Kobylisy ve výsledku povedený turnaj.
První zápas s Olympem: V desáté minutě padl první gól, který vstřelil Texaský ostrostřelec Michal Havlíček po nahrávce hráče Vangelise Zingopise, a tím jsme vlastně ukončili třetinu. Druhá třetina pro nás tolik pěkná nebyla, tým Olympu dorovnal na 1:1. Třetí třetina začala gólem soupeře, ale 2 minuty na to vstřelil branku opět Michal Havlíček s asistencí Adama Neugebauera. Konečný výsledek 2:2.
Druhý zápas proti Viking TJ Kobylisy byla větší přestřelka. První třetina skončila 1:0 pro nás. Druhá třetina skončila 5:2. Byly jsme přesvědčení, že zápas je náš. Třetí třetinu jsme polevili a nevraceli jsme se na obrannou polovinu a třetina kvůli tomu skončila 0:3. Konečný výsledek 6:5.
Domů jsme si ale odvezli krásné 4 body a turnaj bereme za úspěšný.



Komentář trenérky Zuzky Purkrábkové:  

Namlsáni minulým turnajem jsme na Kladno přijeli s hlavami v oblacích. Kdybychom se stejným elánem nastoupili v neděli, bavíme se o mnohem lepším zážitku pro naše fanoušky. Škoda remízy s Olympem, kde jsme do zápasu málo šlapali a výsledek tomu odpovídá. Druhý zápas jsme nabídli soupeři lehké dorovnání skóre a o výsledek jsme se na konci báli. S takovými soupeři se musíme se naučit hrát svoji hru. V dalších zápasech k tomu bude příležitost. Čeká nás výprava na západ, kde to pro nás nebude lehké.