DRUHÉ MÍSTO

9. března 2020
DRUHÉ MÍSTO

Nová tvář hodnotí turnaj starších žáků.

Komentář hráče Štěpána Dufka:

Dne 8. března v 9 hod ráno jsme odehráli první zápas proti Kutné Hoře. Měl to být jeden z těch lehčích zápasů.
Po 19 vteřinách Michal Havlíček střelil povedenou branku, a tím nás poslal do jednobrankového vedení.
Každopádně Kutnohorští nám nenechali dlouho vedení a vyrovnali. Následně se dostali do vedení.
V 7. minutě nás parádní trefa, opět Michala Havlíčka, dostala zpět do hry. Po dvou a půl minutách jsme opět vedli. Ale do konce poločasu dokázali skórovat jen protihráči. V druhém poločase už se ani jeden tým střelecky neprosadil. Zápas skončil remízou 3:3.

K druhému duelu jsme nastoupili v 10:40 proti Prague Tigers. První poločas byl bezgólový, ale v druhém se střelecky prosadil kapitán Jirka Friesz. Tím prolomil střeleckou bariéru a branky začaly padat. Vedly jsme už 3:0, ale Tigers nebezpečně snižovali dvěma góly. Ke konci jejich brankář opustil hřiště a Michal Havlíček zakončil zápas střelou do prázdné. Vyhráli jsme 4:2

Po dlouhé přestávce mezi zápasy a dohrání základní části na nás padl v boji o 1. místo Tatran. Všichni jsme věděli, že to bude velmi těžký zápas. První poločas jsme odehráli velmi dobře (1:2). V druhém poločase se hráči Tatranu rozstříleli a s velkou náhodou jim to tam začalo padat. Neustále se stopovala naše hra a my neměli, jak se dostat do dobrých střeleckých pozic. V tomto zápase jsme bohužel neuspěli a prohráli 1:6.

V celém turnaji jsme skončily na 2. místě. K tomu nám pomohla nejen úžasná podpora fanoušků a rady našich super trenérek, ale i to, že jsme se pěkně trefovali a to kompenzovalo to, že jsme moc v prvních zápasech neběhali. To bychom mohli do příštích zápasů zlepšit...

Komentář trenérky Aničky Jílkové:

Týdenní pauza od hokejky se podepsala, nahrávky chodily nepřesné a odskakovaly od hokejek. Bohužel v prvních dvou zápasech jsme se podřídili tempu hry. V posledním zápase nás Tatran z prvního koše donutil zrychlit a první polovinu jsme poctivě odbránili. Vstup do druhé poloviny jsme podcenili a 3 rychlé góly zpečetily náš osud. Děkuji opět vydatné podpoře fanclubu.